Valaki Érdről? Kérdésem a cukorterheléses cukor vizsgálatról lenne, hogy zajlik?
Nem tudom, hogy lehet-e citromot vinni, vagy teát hogy ne azt a gelly cukros vizet kelljen meginnom:(
a védőnőt meg a dokit elfelejtettem megkérdezni:(
Citromot is, citromos vizet is vihetsz. ÉS fontos, hogy ne old fel a cukrot. Én az előző terhességemnél máshol voltam, ott fel kellett oldani a cukrot, úgy kellett menni, hát így csináltam itt is, jól leszúrtak, majd elküldtek újabb adag cukorért, és abba már nem tudtam citromot rakni, mert azt nem vittem magammal.
A vizsgálat maga egy vérvétel, majd kb. fél óra múlva behívnak, hogy megitassák veled a cukrot és onnantól számított 2 óra múlva kell szólni, hogy lejárt az idő és vesznek újabb vért. Délután 4 óra után mehetsz az eredményért. Elvileg a 2 órát ott kell tölteni, de mikor én ott voltam rajtam kívül senki nem maradt ott, mindenki elment valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!