Melyik legyen? Attila vagy Krisztián?
Párommal folyamatosan megy a vita a 2 fiú név között, szerintetek?
Nem tudjuk még, hogy fiú vagy lány, mert szégyenlős a drága, de ha lány lesz akkor meg van a név, viszont a fiúban nincs megegyezés:(:)
Amelyik jobban illik a vezetéknévhez :)
Mindkettő szép név :)
Vagy hogy ne legyen senkinek igaza, találjatok egy harmadikat :DDD
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
a vezeték név Farkas.
Kedves első válaszoló: nekem nem az számít, hogy modern vagy nem, hanem hogy tetszen az adott név, mert lehet akármilyen modern ha nem tetszik nem biztos hogy úgy fogm hívni, mert inkább kitalálok neki vmi becenevet:)
A harmadik név is szóba jött már, de azok között meg én vagyok nagyon finnyás:)
1.voltam!Természetesen CSAK az számít,hogy nektek melyik tetszik!:)
Én csak azért vagyok a "modernebb" nevek mellett,mert engem idegesít mikor minden második gyermeket ugyanúgy hívnak!
Remélem nem haragszol rám,amiért máshogy gondolom!Valószínűleg bennem van a hiba,mert rajtam kívül mindenkinek tetszenek ezek a nevek!Velem ne foglalkozz!:)
nem haragszok, csak én is leírtam a véleményemet:)
amúgy sztem mindenkinek más altalában az ízlése:)
Szerintem a modern és ritka nevek nem mind nevetségesek.Van köztük viselhető,és normális hangzású!A rokonságomban van pl. Mercédesz,Noel,Csenge,Zoé...ezek nevetségesek???
A társasházban melyben lakom,van például 3 Lajos kisfiú...kiráz a hideg már ettől a névtől,a lépcsőházban mindig ezeket a neveket hallom...csak más-más szülőtől!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!