Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik legyen? Attila vagy...

Melyik legyen? Attila vagy Krisztián?

Figyelt kérdés

Párommal folyamatosan megy a vita a 2 fiú név között, szerintetek?

Nem tudjuk még, hogy fiú vagy lány, mert szégyenlős a drága, de ha lány lesz akkor meg van a név, viszont a fiúban nincs megegyezés:(:)

2010. jan. 10. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik jobban illik a vezetéknévhez :)

Mindkettő szép név :)

Vagy hogy ne legyen senkinek igaza, találjatok egy harmadikat :DDD

2010. jan. 10. 12:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmiképp nem tudtok dönteni, és nem akarjátok mind a két nevet, akkor szerintem vagy pénzfeldobás, vagy megvárjátok, hogy megérkezzen. Amikor majd ránéztek, eldöntitek, melyik illik hozzá, és lehet, hogy végül egyiket se kapja.
2010. jan. 10. 12:42
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Krisztián
2010. jan. 10. 13:22
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

a vezeték név Farkas.

Kedves első válaszoló: nekem nem az számít, hogy modern vagy nem, hanem hogy tetszen az adott név, mert lehet akármilyen modern ha nem tetszik nem biztos hogy úgy fogm hívni, mert inkább kitalálok neki vmi becenevet:)

A harmadik név is szóba jött már, de azok között meg én vagyok nagyon finnyás:)

2010. jan. 10. 13:26
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a Krisztián szebb és jobban illik a vezetéknévhez, mert az mély hangrendű, a Krisztián viszont magas hangrendű(a sok "i" miatt)! Szebben cseng és véleményem szerint különlegesebb is! Remélem tudtam segíteni:)
2010. jan. 10. 13:42
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

1.voltam!Természetesen CSAK az számít,hogy nektek melyik tetszik!:)

Én csak azért vagyok a "modernebb" nevek mellett,mert engem idegesít mikor minden második gyermeket ugyanúgy hívnak!

Remélem nem haragszol rám,amiért máshogy gondolom!Valószínűleg bennem van a hiba,mert rajtam kívül mindenkinek tetszenek ezek a nevek!Velem ne foglalkozz!:)

2010. jan. 10. 13:50
 17/24 A kérdező kommentje:

nem haragszok, csak én is leírtam a véleményemet:)

amúgy sztem mindenkinek más altalában az ízlése:)

2010. jan. 10. 14:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Szia!Mi pont ilyen helyzetben vagyunk!Nekem az a véleményem ,hogy olyan nevet érdemes adni a gyermekednek,ami kisbabaként és felnőtt emberként is viselhető!Amiket Te választottál mind a kettő ilyen név!Szóval jó döntés szerintem!!!:)))Én most 13 hetes vagyok vagyok.Ha kisfiam lesz akkor Krisztián lesz!!!Soha nem adnék olyan nevet a fiamnak,ami felnőttként szerintem nevetségessé teszi!Van vagy két haverom ilyen idióta névvel!Pl.:Vidor,Nataniel stb...Sok sikert a döntéshez!!!
2010. jan. 10. 14:32
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a modern és ritka nevek nem mind nevetségesek.Van köztük viselhető,és normális hangzású!A rokonságomban van pl. Mercédesz,Noel,Csenge,Zoé...ezek nevetségesek???

A társasházban melyben lakom,van például 3 Lajos kisfiú...kiráz a hideg már ettől a névtől,a lépcsőházban mindig ezeket a neveket hallom...csak más-más szülőtől!:)

2010. jan. 10. 16:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi is Attila nevet adunk a babának, ha fiú lesz. De amúgy a Krisztián sem rossz.
2010. jan. 10. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!