Pharmatex hüvelytabletta felhelyezése után, mikor elolvadt lehet még óvszerrel is védekezni? Nem akarom a megszakitást.
Lehet hozzá óvszert használni, amellé szokták nagyon fiataloknak ajánlani kiegészítő védekezésként. Viszont semmiképpen ne védekezz csak pharmatexszel, tele van a gyk és az egész net a pharmatex mellett fogant babék történeteivel...
Én egyszer használtam, nálunk akkor már nem volt baj, ha becsúszik a baba. Nem tapasztaltam, hogy büdös lenne, de kifolyik. Baba nem lett, de szerintem csak azért, mert kb. 5 másodpercig tartott az aktus, ugyanis a férjemet (akkor még vőlegényemet) annyira elkezdte csípni a tabi, hogy ordítva ugrott le rólam... lehet ti nem jártok így, de azért vigyázzatok :) Gumival mondjuk szerintem ez nem fog megtörténni.
Csatlakozom az elsőhöz,"tablettaszünetben" mi is pharmatexszel védekeztünk, minket is csípett, viszont én teherbe is estem simán, kevesebb mint egy hónap és megszületik a kisfiam:) Úgyhogy tényleg ha gond ha becsúszik a baba akkor más módszerrel védekezzetek!
36 hetes kismama
Először is a kérdésedre válaszolva, igen használhatsz mellé óvszert, mint minden más fogamzásgátló eszköz mellé.
Másrészt a fogamzásgátló hatáshoz hozzátenném, mint bármelyik másik "eszköz" esetében tudni kell használni. Én már évek óta ezt használom, mivel a gyógyszert kerülnöm kell és tökéletesen bevált (már amikor nem akartunk babát a férjemmel :)) Nekem egyébként a lágy hüvelykapszula vált be, illetve van amikor a krémet használtuk. Ezeknek semmilyen mellékhatását nem éreztem (kifolyás, csípős érzés). A hüvelytabletta nekem kiszárította a hüvelyemet, a sima kúp meg tényleg kifolyt belőle még fekvő helyzetben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!