Az egyszeri támogatáshoz az igazolást az az orvos állítja ki, akinél szültünk?
Ha igen, akkor ő elkéri a kiskönyvünket?
Az a problémám, hogy nem lesz meg a pecsétem, max csak 3.A héten sem kaptam pecsétet, mert a 30 hetes ultrahang időpontja egybeesett a terhesgondozással, és a doki most sem pecsételt...Azt mondta, majd 4 hét múlva fog csak vizsgálni....
Szóval csak úgy lenne esélyem, ha nem kérik el a könyvet.Nektek pecsétel rendesen a doki?
A terhes gondozást végző rvosnak kelle kiállítani egy igazolást, hogy megjelentél nála a szükséges alkalmakkor! a kiskönyv nem jó, csak a külön igazolás, amit a dokidnak alá kell írni és bélyegzővel hitelesíteni!!!)
szóval nem a kórházban állítják ki, hanem az a doki, aki a terhesgondozást végezte, de itt egys link, hogy önnyebb legyen:http: //www.csaladinet.hu/tudastar/gyed-gyes/egyszeri_anyasagi_tamogatas_egyszeri_juttatas/
Köszönöm mindenkinek a választ!
Hát az biztos, számomra is érthetelen, hogy miért kell vizsgálni is a pecséthez...
Mult hét pénteken nem vizsgált, pedig eltelt 4 hét, pecsét se volt.Ma visszamentem hozzá, mert görcsöltem, ma megvizsgált, megállapította, hogy méhszáj nyílik, ma pecsétet is tudott adni...De ezt pénteken miért nem lehetett elintézni...
Amugy leletet kaptam az uh-ról, csak a kiskönyvbe nem tüntette fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!