Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. hét környékén is kell...

34. hét környékén is kell terheléses vércukormérés vagy csak teljes vérkép? Nektek miből állt ez a vérvétel? Mit néztek még?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudok róla,hogy akkor is lenne,pedig ez a harmadik terhességem.Max talán ha rossz volt az előző eredményed.
2014. júl. 24. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

34. héten nincs, 36. héten van tesztreggelis vércukor+teljes vérkép! (Veszprém)

Illetve külön vérvétellel szintén ugyanekkor nézik az anti d titert!

2014. júl. 24. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Megyénként változó szerintem. Nálunk Komárom-Esztergom megyében a 24. heti cukor terheléses vérvétel után csak a 38. héten vesznek vért, de ott már se cukorterhelés, se próbareggeli nincsen.

Legbiztosabb, ha a védőnődet kérdezed meg erről, mert neki mindenképpen tudnia kell hogy felétek mi a szokás.

2014. júl. 24. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor nekem is kéne controll mivel a 120 perce cukorterhelésem 2,41 volt baromi alacsony de soha nem volt gondom ezzel!!

De én úgy tudom nálunk nem lesz ,csak teljes vérkép vizelet lesz kb a 35 .hét környékén

üdv egy 27 heteske

2014. júl. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!