Terhesen visszér?

Figyelt kérdés
Vannak itt olyan anyukák,akik már úgy kezdték a (többedik)terhességüket,hogy visszeres volt a lábatok?Volt gond vele?Milyen kezelést alkalmaztatok?Mit javasoltak?Babát szeretnék,sajnos visszeres a lábam.Sokat olvasgatok erről a betegségről és volt,hogy a nőgyógyász pont az ellenkezőjét mondta,mint az érsebész.Tapasztalatokat írnátok?
2014. júl. 24. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat nekem csak hajszal visszerek voltak es vannak a bokaimon, meg egy ketto pici feljebb, de mikor regen vizsgaltattam megallapitottak hogy az agyekomnal az erben a billentyu nem funkcional tokeletesen, szoval hajlamos vagyok ra. Mikor terhes lettem egy darabig nem ereztem valtozast, de aztan eszre vettem hogy erolkodesnel a terdem belsejen kidagad az er nagyon, meg lattam egy ket uj pattant viszeret is. A dokinak mutattam es 2-es kompresszios combfixes harisnyat irt fel. Mondtak ha minden nap hordom, nem fog tobb elojonni. Igy is lett, pedig nem hordom minden nap Kb a 4. honapban irtak fel es mostmar csak 4 hetem van hatra, es nem jott ki tobb viszer. Bar azert nem minden nap hordom, de gyakran, es estenkent, vagy mikor tehetem felpocolom a labam. Ulo munkamnal meg egy masik szekre tettem fel mindig.
2014. júl. 24. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:

1. baba előtt is visszeres volt a lábam, de csak épp hogy, szóval nem voltak nagy dudorok, akkor kentem néha gesztenye krémmel

Most várom a 2. babát, most már az egyik lábamon a térdem bal oldalán 2 helyen , kb 2-3 cm hosszan eléggé kidudorodik, Liotonnal kenem

Védőnőm is a Liotont javasolta, de egyébként nem mondta senki, h akkora probléma lenne a dolog.

Olvastam erről, hideg vizes zuhany, Lioton, esetleg speckó harisnya.

Mondta neked vki, h emiatt vmi baj lehet a baba vállalással?

2014. júl. 24. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nem voltak visszereim de én mélyvénás trombózissal kezdtem meg a terhességemet. 2014.ápr. 26.-án kerultem be kórházba mélyvénás trombózissal 2014.máj.21 ig voltam bent, most 2014.jún.15.-én megtudtam, hogy babát várok ma vagyok 7 hetes. Tehát elég hamar ezután a komoly betegség után, mely mutétet is megkovetelt (életveszélyes állapotban kerultem be). Jelenleg Fraxiparine forte 1.0 ml kapok és duphastont, és minden rendben van a babával tehát nyugi fejlett a tudomány a visszér nem olzan veszélyes mint ahogy gondolnánk, persze lehet veszélyes ha nem jársz vele orvoshoz és nem kezelteted . Kívánom neked, hogy mielobb sikeruljon a bébi :)
2014. júl. 24. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
3.terhességem lesz,ha összejön a baba.A jobb lábamon egy vastag ér sok állásnál főképp,csúnyán kidudorodik.Félek,hogy a terhességnél baj lesz vele.A trombózisra való hajlam az első vérvételeknél kiderülhet?A 2.terhességem koraszülés volt,nem tudják miért.Lehet ez is rásegített?
2014. júl. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!