Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszérre használtok valamit?

Visszérre használtok valamit?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, második terhességem, amúgy is volt egy vastagabb visszerem az egyik lábamon de az első terhességem alatt is nőtt egy picit és most a másodiknál is, sőt, most tényleg elég nagy lett és néha fáj is. Sehol máshol nincs, csak ez az egy. Mit használjak rá? Azért kérdezősködöm itt mert bár tudom hogy a patikus sok mindenfélét tudna ajánlani, de jó lenne egy olyat használni ami tényleg használ is.

Köszönöm.

2014. júl. 24. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én vadgesztenye krémet használtam (bár jóval a terhességem előtt), és nekem bevált.
2014. júl. 24. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem anno az orvos (nőgyógyász) a detralexet javasolta. Szedtem is, és szerencsére utána nem lett durvább a visszerem. A vadgesztenye krém is jó, meg amennyit csak tudod tedd magasabbra a lábad.
2014. júl. 24. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Közben összefutottam a védőnővel és rákérdeztem nála is. Ő is a gesztenye krémet ajánlotta. Veszek is egyet.

Mégegyszer köszi.

2014. júl. 24. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!