Visszérre használtok valamit?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok, második terhességem, amúgy is volt egy vastagabb visszerem az egyik lábamon de az első terhességem alatt is nőtt egy picit és most a másodiknál is, sőt, most tényleg elég nagy lett és néha fáj is. Sehol máshol nincs, csak ez az egy. Mit használjak rá? Azért kérdezősködöm itt mert bár tudom hogy a patikus sok mindenfélét tudna ajánlani, de jó lenne egy olyat használni ami tényleg használ is.
Köszönöm.
2014. júl. 24. 10:09
1/3 anonim válasza:
Én vadgesztenye krémet használtam (bár jóval a terhességem előtt), és nekem bevált.
2/3 anonim válasza:
Nekem anno az orvos (nőgyógyász) a detralexet javasolta. Szedtem is, és szerencsére utána nem lett durvább a visszerem. A vadgesztenye krém is jó, meg amennyit csak tudod tedd magasabbra a lábad.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Közben összefutottam a védőnővel és rákérdeztem nála is. Ő is a gesztenye krémet ajánlotta. Veszek is egyet.
Mégegyszer köszi.
2014. júl. 24. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!