Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hkm vagyok. Ti szoktatok...

15 hkm vagyok. Ti szoktatok unatkozni otthon? Mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7. héttől voltam itthon. Sosem unatkoztam. Takarítottam , főztem, csavarogtam, neteztem és nagyon sokat aludtam :-)
2014. júl. 24. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Dolgozom, de ha tehetném egész nap aludnék...olyan hullának érzem magam. Remélem idővel ez elmúlik

10hkm

2014. júl. 24. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hogy nem dolgozhatok, hanem nyíló méhszáj miatt konkrétan ágyba vagyok küldve. Még van 4 hónapom... Egy pörgős rendezvényszervező vagyok, szóval gondolhatjátok... Szerencsére még itthon feküdhetek, még nem fektettek kórházba, így itthon nézhetek tévét, olvasok. És maximum pár percre a gép elé ülhetek. Szóval ehhez képest, aki sétélni járhat, barátnőkkel találkozhat, moziba mehet, színházba mehet, házimunkát végezhet, jókat főzhet, csinosíthatja a babszobát, az már nem unatkozhat :)
2014. júl. 24. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, imádnám, ha végre unatkozhatnék! Nekem inkább az a bajom, hogy sose érek végére a terveimnek, listát kell írnom, mit akarok még megcsinálni, mert 48 óra sem lenne elég egy napban.
2014. júl. 24. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is itthon vagyok már amióta megtudtam hogy kismama vagyok:)

Nekem is van amikor unatkozok de mindig feltalálom magam:) közbe tornára járok, főzök takarítok teszek-veszek:)

de ha gondolod írj privátot és beszélgethetünk hátha akkor nem unatkozol annyira :)

2014. júl. 25. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!