Tippelnétek? Kíváncsi lennék mert nekem kisinek tűnik?
2014. júl. 23. 13:30
11/13 anonim válasza:
Én is "huszonpár" hetesnek gondoltam. A sajátomat én is néha picinek látom, még mindig meglepődök, mikor az utcán kérdezgetik mikorra vagyok kiírva? Most vagyok 32 hetes. A pólók is csalókák tudnak lenni, nekem a mell alatt kötős pólók jobban kihozzák a szép nagy pocimat. De ebbe a melegbe inkább a lenge ruhákat helyezem előnybe. Már mindegyikbe látszik, de nekem nem tűnik fel, hogy nő, hisz minden nap látom, mások mindig mondják, milyen szép nagy már a hasam. :) Akkor tűnik fel, ha régebbi pólót próbálok fel :) Szerintem a te hasad se pici.
12/13 anonim válasza:
Igaza van a 9-nek,hiába lepontoztok engem is!Normális válaszokat kaptál,nemtudom miért vagy így felháborodva.Gondolom csak a hormonok....
13/13 A kérdező kommentje:
12.nek azért vagyok felháborodva és jogosan , mert hihetetlen hogy nem lehet normálisan mindenféle kötöszködés nélkül irni hogy hány hetesnek láttok ,és nem azt hogy nem jó szögből fotóztam meg igy nem jó úgy nem jó!!
Szerintem tök jogosan vagy mérges ,mert ezen az oldalon nem lehet anélkül irni hogy nem mennem föl az ember vérnyomása 200-ra de komolyan!!
Biztos van aki egyetért velem!!
Nagyon köszönöm aki kedvesen választ adott további szép babavárást kívánok aki velem együtt vár babát!!
szép estét
2014. júl. 23. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!