Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek? Kíváncsi lennék...

Tippelnétek? Kíváncsi lennék mert nekem kisinek tűnik?

Figyelt kérdés
javascript:sendToClipboard('[URL] [link] szépen
2014. júl. 23. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32. hét - kár, hogy felülröl van fotozva, nekem kb. 32 hetesen volt ekkora hasam.
2014. júl. 23. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek nagyon rossz szögből fényképezted, mert felülről nem igazán látni a tényleges méretét.

Én 32 hetes vagyok de nekem kisebb (pedig sokan szörnyülködnek hogy milyen nagy), úgyhogy legalább 33-34 hetesnek tippelném.

2014. júl. 23. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
28hetesnek tippelném, de mivel kész a kiságy így 34hetet mondok!
2014. júl. 23. 13:46
 4/13 A kérdező kommentje:

A kiságy az övé lesz ugyan de ,még nem az övé ,hanem a 2 éves kislányomé!!

Egyáltalán nem felülről lett fotózva hanem oldalról!!

2014. júl. 23. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
27
2014. júl. 23. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Oldalról lefelé hogy egész pontos legyek, különben nem látszana a szőnyeg. Ebből a szögből viszont nincs viszonyítási mérték, mert nem látszik a csípőd, feneked. Szóval nagyon csalóka a fénykép.
2014. júl. 23. 14:08
 7/13 anonim ***** válasza:

kérdezö, az elsö foto oldalrol van fotozva, a tied meg felülröl-oldalrol, látod a különbséget?

ha igy fotoztátok volna a te pocakodat (persze ruhástul) akkor talán könnyebben meg lehetne állapitani hány hetes is lehetsz :)

[link]

2014. júl. 23. 14:09
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem igaz hogy nem lehet a kérdésre válaszolni annélkül hogy valami piszkálás lenne!!

Mivel a kislányommal vagyok itthon nem tudok normális képet csinálni ,egyedül!!

Van olyan amin látszik a csípőm meg a bugyim de én olyan képet nem akarok felrakni mert azt hiszem nem helyénvaló!!

Köszönöm az eddig válaszokat főleg annak aki eltalálta tegnap voltam 27 hetes

2014. júl. 23. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

na kérdezö, ez az a pont, amikor azt mondom, hogy te nem vagy normális!

válaszoltak, válaszoltunk a kérdésre, csak leirtuk mellé azt is, hogy csaloka a kép.

senki nem kérte számon, hogy miért, vagy miért nincs jobb képed...

én meg odairtam azt is, hogy nem kell félmeztelen képet feltenned, de 3 felkiáltojeles mondatokat sem kell irnod... megáll az eszem, mikor normális hangvételben válaszolnak a kérdést feltevöknek, végül a kérdezök behülyülnék és felháborodnak a semmin.

2014. júl. 23. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha 27 hetes vagy egyáltalán nem kicsi a hasad, sőt. Nyugodj meg.
2014. júl. 23. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!