Van itt olyan aki 18 éves korában vállalt gyermeket?
Párommal tervezzük a babát , ha be töltöm a 18. Élet évem , el végzem a sulit el kezdjük a baba projectet.
Tudnátok mesélni , hogy nektek hogy alakult?
Hány éves vagy most? Milyen munkát szerzel majd egy szál érettségivel, amivel majd fenntartjátok magatokat, amiből majd pelenkát és ennivalót kap a gyereketek? Együtt éltek, külön lakásban, vagy valamelyikőtök szüleinek a nyakára csináltok majd gyereket?
Elég meggondolatlannak tűnik ez az ötlet.
Nem akartok legalabb erettsegi utan varni egy masfel evet amig szerzel legalabb annyi munkaviszonyt? Nem mindegy,hogy 40et kapsz vagy 90et .. a gyes nagyon keves.. :/
En 23leszek mikor megszuletik a kislanyom,de azon aggodom,hogy a 90gyedem meg a parom 200-s fizuja eleg lesz-e kisbabara,plusz magunkra :(((
Van kello hatter? Barki fog neked irni,vagy lebeszel,vagy elmondja milyen nehez 18evesen suli utan rogton kisbabat vallalni :(
Nem muszaj 18-nak lenni,szivesen meselek anyagiakrol pl. ha irsz privit :))
18hkm
Igen! Lepontozások ellenére leírom, hogy én 18 évesen lettem kismama! Utolsó éves voltam akkor, és ösztöníjat kaptam havonta. Párom már ekkor dolgozott, és külön lakásban éltünk a szülőktől, autónk volt!
Mindketten vártuk a picit, mindene megvolt már az érkezésére. Nem mondom hogy nagyon könnyű volt, jöttek az ébren töltött éjszakák, hasfájás bár nem volt nála vészes, azután jött a foga, volt hogy éjjel nem volt kedve aludni, így hát játszottunk, de mindemellett a rengeteg csodás pillanat, amikor a karodban alszik el, vagy az első mosoly-kacagás, mászás, aztán amikor elindul és a nyakadba borul :) Nem lehet ezeket elfelejteni!
Azóta már megszületett a másik kislányunk is! Csodálatos gyerekek!
És itt csak halkan megjegyzem, hogy az anyaság és felelősség nem korhoz kötött! Ha a kérdező úgy érzi megérett az anyaságra kora ellenére, akkor vállaljanak gyereket. Ha van elég bevétel ahhoz hogy mindent meg tudjatok neki adni, van egy fedél a fejetek fölött amiben csak ti 3-an éltek, akkor nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!