Tényleg ennyire gyakori lenne?
Figyelt kérdés
Első kisbabámat várom,viszonylag sok időbe telt teherbe esnem.Szerdán megyek 12 hetes ultrahangra és nagyon aggódom...Eddig úgy voltam vele,ha nem görcsölök és nincs vér sem,akkor biztos minden rendben van,de mostanában sokat olvasok a témában a neten(tudom nem szabadna),és rengetegen írják,hogy semmilyen aggasztó dolgot nem tapasztaltak,csak egy rutin ultrahang vizsgálaton derült ki,hogy a baba már nem él.Egyre jobban félek a szerdától,és attól,hogy én is így járok.Valóban sokszor előfordul ilyen?2014. júl. 21. 19:27
11/14 A kérdező kommentje:
Megvolt az ultrahang.A babám jó nagyot nőtt az elmúlt 4 hétben,és még az egy hetes lemaradását is behozta.Minden érték tökéletes az orvos szerint.
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat,most már én is sokkal jobban bízom a testem jelzéseiben,és a babámban. :)
2014. júl. 23. 09:46
12/14 anonim válasza:
Örülök neki, ez nagyon jó hír! :)
Ilyenkor én is mindig megnyugszom.
13/14 anonim válasza:
10-es vagyok, gratula a méreteitekhez és kitartást a hátralévő időben! :)
14/14 anonim válasza:
4-es vagyok, gratulálok Neked! Csak így tovább!!! Boldog babavárást! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!