Tényleg ennyire gyakori lenne?
szerintem felejtsd el ezeket az oldalakat
azokon csak a rossz van jó szinte soha
meg úgyis mesél majd mindenki ilyen sztorikat
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia.
Ez az en kerdesem tegnaprol... ugyanannyira kivagyok mint te :)
Nekem azt javasoltak,hogy ne jojjek fel egy darabig :)
Én is csak azt tudom írni, hogy ha ilyen aggódós vagy, akkor tényleg ne olvass ilyeneket. A kismamák kis százaléka az, akivel ilyesmi történik. Szóval ne aggódj nem lesz semmi baj. :) Boldog Babavárást.
39+6 hkm
Nyugalom és ne félj :)
Verd ki a fejedből a rossz gondolatokat és tereld pozitív irányba azokat.
Ne olvasgass rémtörténeteket, mert sajnos igen vannak dolgok, de nem szabad kattogni rajta.
Nekem is első terhességem, de úgy vagyok vele, hogy mindent úgy csinálok, mint eddig csak picit jobban figyelek, és nem gondolok rá, hogy lehet baj. Igaz már nálunk lassan a szülés fele vessük az irányt, de még nem fogtam fel, hogy már itt járunk.
Boldog babavárást és bizz a babában és magadban is, hogy minden rendben.
Én is így voltam vele. Első baba és mindenen aggódsz még azon is ami nem is létezik. :) Ameddig nem érzed mozogni azon, hogy vajon jól van-e, amikor már mocorog akkor azon, hogy eleget mozog e, és egy egy nyugisabb napján pánikba esel, hogy miért nem mozog. Aztán jön a várakozás, hogy érd már el a kritikus 24. majd 28. hetet ahonnan már koraszülöttként is van esélye. Ha ezen túl vagy, és minden oké, akkor azon szurkolsz, hogy minél tovább bent maradjon. Nálam itt lett kevés a magzatvíz így azon kezdtem aggódni, hogy nehogy oxigénhiányos legyen. Aztán azt mondták kicsi és méhen belüli retardációja van...Jött a folytatás, hogy nehogy fogyatékos legyen..
Esküszöm nem vagyok egy túlaggódó típus, de ez a 9 hónap sajnos az örömök mellett nálunk az aggódásról is szólt.
34. hetesen kezdett nyílni a méhszájam, de innentől már nem zavart, a kicsi fejlődött szépen, az idő pedig telt. Nagyon féltem a koraszüléstől és most 2111-es méhszájam van 3 hete, nyákdugó is 3 hete elment, 3000 gramm feletti a babám (UH szerint teljesen egészséges)időben pedig 39+1 napos vagyok, de a szülésnek még semmi jele. :)
Sokan mondjuk, hogy ne aggódj, bár ettől függetlenül fogsz, azért próbálj lazítani és pihenni is mert még hosszú idő áll előtted, ami majd visszatekintve nagyon rövid lesz :)
Boldog babavárást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!