Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babámnak, ha...

Lehet baja a babámnak, ha elég sokat hányok? Vagy ő elveszi magának, amit kell? 24 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, nem lesz baja a babádnak, csak arra vigyázz, hogy azért az elvesztett folyadék mennyiséget pótold. Boldog babavárást!
2008. aug. 4. 10:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. aug. 4. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggodj én is sokat hánytam a terhességem alatt, reggeltől estig...A lényeg h sok folyadékot igyál, és akkor nem lesz baj, a másik az h nekem mondta a dokim h szedjek b6 vitamint, aztán mikor már az se segített akkor magbe b6 ot kaptam!!ez sokat segített..azt nem mondom h egyáltalán nem hánytam tőle, de jóval kevesebbszer gubbasztottam a wc be:):) kitartás!!
2008. aug. 4. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is nagyon sokat hánytam, vagy 3 kgt fogytam is szörnyű volt. Próbáld ki te is a gyömbéres kekszet. Nekem nagyon sokat segített végül, azt mondják a gyömbér kitűnő erre a célra. Szenvedésem végül a 12. hét körül úgy ért véget egyik napról a másikra, mintha nem is lett volna. Tehát kitartás...:-)

24 hetes kismamó

2008. aug. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!