Elmúlt a mellem érzékenysége és a hányingerem! Ugye nincs semmi gond?
kb.12-13 hetes vagyok, sajnos mivel nem volt szabályos ciklusom kimaradtak vérzések, így nem tudom pontosan.
Hétfőn megyek Uh-ra, de addig az elmúlt tünetek miatt tiszta ideg vagyok, mert az előző terhességem 8 hetesen elhalt..
Nem is baj, hogy elmúlt, mi lenne, ha 9 hónapon keresztül csak hányingerrel és érzékeny mellel kellene élni?
Nincsen semmi gond, a várandósági idő előrehaladtával egyre csökken a vetélés esélye!
szerintem se aggódj, pont 12 hét után változik sok minden, és múlik el a rosszullét! remélhetőleg csak szerencsés vagy, és ezért nem érzed!
13 hetes k.m.
NEKEM 10 hetesen múlt el minden tünet, nekem is volt vetélésem 8 hetesen, de mivel ott a baba már rég nem élt, amikor én még hánytam nagyban, így pontosan tudtan, hogy semmi összefüggés nincs a kettő között...
És tényleg, minden renben volt a 12 hetes UH-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!