Kismamák akiknek fájt vagy fáj a veséje terhesség alatt?

Én a 32. héttől a 34. hétig szenvedtem a vesémmel... vagy kövem volt, vagy a baba nyomta úgy el, hogy 24 óráig nem volt vizeletürítésem, majd egy picit elindult, majd megint nem, így katétert kaptam, és bár bírom a fájdalmat, de már sírtam, meg hánytam a görcsöktől... a vesémben lett egy majdnem 6 cm-es tágulat (egy vesém van egyébként) aztán mivel a vizelet nem tudott ürülni, így minden jól begyulladt, így antibiotikumos kezelést kaptam először injekció formájában, majd gyógyszerként...
Aztán vagy a katéterrel elpiszkálták a követ,(bár uh-n nem láttuk, hogy kő lenne) vagy nem tudjuk, hogy miért, de megszűntek a görcsök, bár épp ma voltam megint vizeletvizsgálaton, mert a gyulladás valamiért továbbra is fennáll, de a tüneteket mintha levágták volna rólam, és már csak napok vannak hátra és megszületik a picikénk :)
Szóval őt nem hatotta meg, hogy anya szenved, akkor is és azóta is nagyon virgonc hála Istennek :) csak nekem volt nagyon kellemetlen, de érte ez sem számít :)
Persze ez nem azt jelenti, hogy Neked is biztosan ilyen extrém lesz, lehet többet elő sem jön, csak gondoltam leírom, hogy ha véletlenül jobban begörcsölnél, akkor se ijedj meg, mert a babádnak nem lesz tőle baja...
Boldog babavárás! :)

az a lényeg, hogy legyen jól vizeletürítés... amíg azzal nincs gond, addig ne aggódj...
Persze ha erősödik a görcs, menj vissza a dokihoz...
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!