Titeket mikor vizsgált meg az orvos kézzel a terhesség bizonyítása után?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 09:58
1/13 anonim válasza:
Rögtön amikor elmentem hozzá a pozitív tesztek után,5 hetesen.
2/13 anonim válasza:
hát én először magánba mentem hogy rendesen nézzenek meg és mondják el mi a teendő. ez volt 8hetesen. azt elmentem10-11hetesen sztk-ba nah az ottani doki is megvizsgált...azóta sem nyúlt hozzám, 36hetes leszek :)
3/13 anonim válasza:
hát 6 hetesen, aztán beutalt uh-ra, majd 12 hetesen is megvizsgált. utána legközelebb csak a 30. héten
4/13 anonim válasza:
Először akkor, amikor a terhességet megállapította, majd pedig minden hónapban jártam terhesgondozásra és mindig megvizsgáltak, méhszájat néztek. Szóval engem havi szinten vizsgáltak kézzel.
5/13 anonim válasza:
A terhesség megállapítása óta engem nem vizsgált orvos.
Pedig már kéne .27hetes km
6/13 anonim válasza:
Engem először 16 hetesen néztek kifejezetten kézzel, előtte csak UH volt (hüvelyi majd hasi). Azóta 4-5 hetente nézik a méhszájat kézzel és UH-val mert ikerterhes vagyok. Egyébként nem macerálnának ilyen gyakran.
7/13 anonim válasza:
Engem csak az elején vizsgált kézzel amikor megmondta hogy baba van. Azóta nem nyúlkált lent. ő mondta feleslegesen nem piszkál.36hkm
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem uh alapján bizonyította a terhességet, előtte 1,5 hónappal voltam kivizsgáláson. Akkor nem nyúlt hozzám, 2 hét múlva megyek vissza, akkor már betölött 10. hét után. Nem fáj a vizsgálat?
2014. júl. 17. 10:28
9/13 anonim válasza:
8 hetesen-akkor derült ki, aztán havonta mindig.
10/13 anonim válasza:
Bocsi de megkérdezhetem hogy volt valaha nődoki vizsgálatod kedves kérdező??milyen kérdés az hogy fáj-e?? Úgyan olyan mint nem terhesen a vizsgálat.. szóval nem fáj!!! 36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!