Van közöttetek olyan kismama, aki jelentős túlsúllyal esett teherbe?
Szia!
178cm vagyok, terhességem előtt nem diétáztam, de a sk stressztől leadtam kb 3-4 hét alatt közel 10 kgt... akkor voltam 89, aztán terhes lettem, aztán elmúlt a stressz, elkezdtem visszaszedni, még nem tudtam a babát, de akkor vuisszajött 4kg, nem ettem másképp, csak nem stresszeltem, aztán megtudtuk a babát, feljött még 4, ez 12hét alatt, most vagyok 98kg, 11hét alatt nem híztam, nem eszek kevesebbet, se többet, csak figyelek, hogy mikor mit!!!
szóval sztem kezdj el fgyózni, a szervezeted úgy is tudja, h mi a jó neki:)
nem biztatni akarlak, se lebeszélni!!!
Szia!Ez szerintem alkat kérdése,hogy lesz-e bajod,vagy nem.biztos nem olyan egészséges,mint normál súllyal teherbe esni.ami engem illet,1.60 magas vagyok,és 98!voltam,amikor elöntöttük,babát akarunk.mivel 10 éve szedtem fogigátlót,a doki azt mondta,eltelhet fél év is mire összejön.gondoltam addig leadok 20 kilót,hiszen egyszer már sikerült pár éve.nos,nem telt el 1 hónap sem,kétcsíkosat teszteltem.az állandó rókázás miatt lementem 92-93ra,most 31 hetesen vagyok 103-104.nem eszem sokat,néha még mindig róka van,a cukrom jó,a vérnyomásom kezelik,de az alkati,10 éve szedek vérnyomáscsökkentőt,azzal tökéletes.egészségesek vagyunk,nem vizesedem.remélem így is marad.
biztos jobb lett volna kevesebb kilóval teherbe esni,de így alakult.ne görcsölj,az csak árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!