17 éves 1 gyermekes anyuka vagyok, és terhes. Mit tegyek?
Nézd. Gondolom olvasni szoktad az oldalt, hogy a legtöbben a fiataloknak azt mondják, hogy tartsa meg a gyermeket. Igen ám, de nekik nincs már 1 gyerekük, akiknek javasolják.
Tudod, én már terhesség végén azon gondolkoztam, hogy milyen fogamzásgátló eszközt vessünk be, hogy egyenlőre ne jöjjön még egy baba.Szülés után a 6hetes kontrollon ez volt az első amit megbeszéltünk az orvossal (én pesszárium mellett döntöttem, pont azért mert hormonokkal nem szeretném tömni magam, spirált pedig nem szerettem volna).
Az a baj, hogy fiatal vagy (én is!) és még nem érzed annyira a dolog súlyát. Úgy látszik téged nem tört meg az,hogy véletlen teherbe estél, és konfliktusok vannak már így is anyóssal. Ha kicsit érettebb lennél, előre gondolkodtál volna. Ne haragudj, de te még sajnos nagyon gyerek vagy a lányodhoz is, nem hogy kettő babához.
Arra pedig mindig gondolj,hogy mi lesz ha egyszer elmúlik a nagy szerelem, és egyedül maradsz 1 esetleg 2 gyerekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!