31 hetesen letenni a cigit?
8:00-s! Inkább a 9-es válaszoló vagy nem?
A 10-es lényegében nem látott kivetnivalót a terhesség alatti dohányzásban...
" de még is azt mondom mindenki a saját életét éli"
Hát épp ez az! Terhesen már nem csak a saját életét éli. Igenis egy felelőtlen, önző nőszemély. Akár tetszik, akár nem.
Látom le lett pontozva a válaszom. Lehet lepontozgatni, de orvostanhallgatóként nemcsak tanultam, amit leírtam a 6. válaszban, hanem a saját szememmel láttam. Sőt, közeli ismeretségi körben történt az az eset, hogy az anyuka végigdohányozta a terhességét, és a kislány súlyos szívfejlődési rendellenességgel született. Több műtét után sem sikerült meggyógyítani, és 12 évesen meghalt.
Attól még, hogy nem mindenkinél alakul ki fejlődési rendellenesség, bizony alakulhat- akár igen súlyos is, mint a fenti példa mutatja. Olyan ez, mint az orosz rulett, csak éppen nem a saját életünkkel játszunk, hanem a gyerekünkével, akinek ,,elvileg" a legfontosabbnak kellene lennie. Persze ez az utolsó megjegyzés már az én
saját véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!