Ha 24. hetesen nem híztam még semmit lehet bajom volt igy vki még?
Dehogy szokatlan, előfordul ilyen is. Inkább az a fura, hogy a védőnőd még nem tapasztalt ilyet, bár lehet, hogy pályakezdő.
Én pont a 24. hétig nemhogy nem híztam, de 4 kilót fogytam a kiindulási súlyomhoz képest. Pedig nem is hánytam egyszer sem szerencsére, igaz, volt is miből fogyni, mert kb. 10 kg plusz súly volt rajtam.
Aztán a 24. héttől kezdtem egyre több lenni, de az sem zsír volt csak a baba és a járulékos dolgok (vér, méhlepény, magzatvíz stb.)
Végül a 41. héten 8 kg plusszal mentem szülni és egészséges, normál súlyú lányom született.
Én is voltam így.
Kb a 26. hét körül kezdtem el hízni. Akkor viszont majdnem 15 kg jött fel. :S
De nekem egyébként mondta a doki, h egyáltalán nem baj, ha az első felében nem hízik semmit az anyuka.
26.hetig egy deka nem jott fel nekem sem. Aztan a vegere megis osszeszedtem 15kg.
Nem tudom miert vannak elajulva nalato, hiszen egyaltalan nem szokatlan.
Szia én kedden leszek 26 hetes ,és 7 kg híztam ,közölte a védőnő kicsit le kéne állnom a kajával!
Csak igenám most jön a java a hízásnak, mondtam erről nem tehetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!