Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg lehet szüntetni az elkötés...

Meg lehet szüntetni az elkötést ha meggondoltam magam?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok,3 gyerkőcöm van 2 lány és most született 16 hete a kisfiam! Elköttettem magam először is azért mert 3 gyerek az 3 gyerek :) hirtelen döntés volt,szerettem volna még így utólag belegondolva! :( másodszor azért mert elől fekvő méhlepényem volt (placenta previa totalis) és 2 spontán szülés után a kisfiam császárral lett meg ez miatt és úgy bevéreztem ezért is volt SOS császár,hogy azt mondták a dokik kérdéses volt akár én akár a bébi megmaradunk e mert ő sok vért ivott én pedig vesztettem és nem bírták elállítani... a lényeg hogy ezek után ránézek a kicsire és megbántam hogy elköttettem magam... nem lehet ezt megszüntetni??
2014. júl. 11. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lombik jöhet szóba!!Bár nem ritka higy kijavitja magát a szervezet de erre adni nem lehet.
2014. júl. 11. 22:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Félek az ilyen dolgoktól hogy nem lenne egészséges baba... a szomszédomnak anno így született... nem is lett egészséges :(
2014. júl. 11. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Visszafordíthatatlan.
2014. júl. 11. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom beszélj az orvosoddal nem törvényszerű hogy a te babád is beteg lenne. De erősen elgondolkodnék az utóbi szülésed miatt.. hisz valakinek fel is kell nevelni őket.első voltam bocsi a hibákért..
2014. júl. 11. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Haha, a vicc hogy nemrég pont egy ilyen kérdésben vitatkoztam/vitatkoztunk, hogy valaki ezt biztosan tudja már 18 éves korára meg hogy ezzel az ember a saját teste fölötti jogokat veszti el, lehet nem ebben a kategóriába volt.

A folyamat visszafordíthatatlan sajnos.

2014. júl. 11. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem már alá volt írva a beleegyező az elköttetéshez, a műtőasztalon feküdtem amikor az orvosom lebeszélt róla, hogy ez egy visszafordíthatatlan lépés.
2014. júl. 11. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Hogy sikerult elkottetni magad 29evesen??????

En 30vagyok nemsokara szulok. a 3.baba.

a doki a joistennek sem akar elkotni mondvan korhatar van hiaba a 3gyerek!!!!

(Amugy a kerdesedre sajnos erdemleges valaszom nincs):(

2014. júl. 12. 05:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Privátban válaszoltam :)
2014. júl. 12. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Sajnos visszafordíthatatlan. :(

Egyébként utolsó válaszoló, elvileg már nincs korhatár, max az orvos lebeszélhet.

Bizottsági és nem tudom milyen engedély kell, de el lehet köttetni magad 3. gyerek után. (Barátnőm is 30 előtt megcsináltatta, sajnos nem tudtam lebeszélni róla) Régen, ha jól emlékszem 32 év volt a korhatár.

[link]

2014. júl. 12. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Elvileg műtéttel visszafordítható. Volt itt egy lány, akit megműtöttek és sikerült neki spontán teherbe esni a visszafordító műtét után. Engem is elkötöttek, én is megbántam, de mostmár ez van. Akkor ezt gondoltam jó döntés lesz.
2014. júl. 13. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!