Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tarkóredő értéke...

Margit84 kérdése:

Kinek milyen tarkóredő értéke volt?

Figyelt kérdés
Mindig 1-1,5 héttel kisebbnek mondták CRL alapján mint amennyi menzesz szerint lett volna. Ez alapján adtak időpontot az istenhegyiben 12. heti genetikai uh+kombinált vérvételre. Ott viszont az orvos megállapította, hogy nem kisebb, hanem 14+1 hetes méret alapján és menzesz alapján is. Tudom, hogy határértéken belüli a 2,3 mm-es tarkóredő, de azt is mondta, hogy 2,5 mm felettit már nem annyira szeretik... nem túl sok a két szám között a különbség. Ti mit gondoltok róla?
2014. júl. 11. 09:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Orrcsont látható volt,kmbinált tesztem közepes kockázatú lett,1:610. Voltunk genetikusnál de nem kellettek további vizsgálatok csak egy uh volt,de minden oké.Ne aggódj Nálad is minden renben lesz.előző voltam
2014. júl. 11. 17:19
 12/12 anonim válasza:
1,59 mm
2014. júl. 26. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!