Szülés után 6honappal teherbe esni?
Figyelt kérdés
Ma csináltam tesztet és azt jelzi 2-3hetes vagyok. Fogalmam sincs mi tévő legyek. Első terhességemmel kórházban is voltam olyan hanyos voltam.félek képtelen leszek ellatni a kislányom.gondolkodom, hogy megtartsuk-e.valaki aki hasonló cipőben jár/járt?2014. júl. 9. 17:21
1/4 anonim válasza:
Én nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem ha semmi más nem indokolja, hogy elvetesd, akkor tartsd meg. Minden terhesség más és más, lehet, hogy vele nem lesz ilyen problémád! Bár én a gyerek pártján állok, szerintem nem véletlenül fogant meg...én nem bírnám megölni azért, mert rosszul vagyok...
2/4 anonim válasza:
Én rá 2 hónappal estem teherbe, és az elsőnél végig kórházban voltam. A másodiknak semmi baja sincs, el tudtam látni.
3/4 anonim válasza:
Szia. Húgom kisfia pont 6 hónapos volt amikor újra terhes lett. Nem gondolkozott rajta, hogy megtartsa e. Elsővel nagyon nehezen esett teherbe, igy nagyon örült, hogy lesz tesó. El tudta látni nagyobbikat. Sosem bánta meg.
4/4 anonim válasza:
Szerintem elejét lehet venni a krónikus hányásnak. Pláne, ha a nőgyógyászod melletted áll. És valóban nincs 2 egyforma 9 hónap.
Bízz magadban és a kislányodban, no meg a picikédben! Elég akkor pánikolni, ha helyzet van. Sőt, akkor is inkább megoldást keresni. Ilyenkor állnak szépen csatasorba a rokonok és a barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!