Lehetséges hogy teherbe tudok esni?
Párommal kisbabát szeretnénk ezért április végén abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését (kb 6 éve szedtem már). Hogy kitisztuljon a szervezetemből a gyógyszer hatása 2 hónapig védekeztük. Júniusban a várt időpont után 5 nap késéssel meg is jött a menzeszem, de most júliusban nem. Már elkezdtük 4 napja a baba-projektet. Lehetséges hogy így is sikerül teherbe esnem? Mikor érdemes elvégezni a tesztet ha júl. 1.-től próbálkozunk? (tudom ez még nem sok idő)
A válaszokat előre is köszönöm.
Azt mondják az okosok, hogy a mai fogamzásgátlóknál már nem kell várni, hogy kiürüljön a szervezetből, hiszen alacsony hormontartalmúak, szinte azonnal ki is ürülnek. Ráadásul a gyógyszer abbahagyása utáni első hónapban igen nagy az esély a babára. Ezt Ti pont kihagytátok.
A másik, és ez most tényleg teljesen jó szándékból írom, előbb kicsit olvass utána,hogy mikor van peteérés, mikor van a legnagyobb esély babára, ilyesmik.
Köszönöm a választ.
Utána olvastam, de mivel az ovuláció a menzesztől függ, így nem tudom behatárolni mikor lenne ovuláció, mert a menzesz se jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!