Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kislányotokat milyen színű...

A kislányotokat milyen színű ruhában hozzátok haza majd a kórházból? Mindenki rózsaszínbe öltözteti?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 13:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kislányunk lesz,és sárgát választottunk neki.:)
2010. jan. 7. 13:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Almazöld plüss rugi,fehér body,fehér overal.Ezeket készitettem ki neki a hazajövetelre.
2010. jan. 7. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én fehérbe öltöztettem, de semmi célzatosság nem volt benne. Részletkérdés a szín szerintem, attól, hogy kislány, még nem kötelező a rózsaszín. Van aki szereti, van, aki nem. :)
2010. jan. 7. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én zöld és pink kombinációjában,saját készítésű ruhában, de csak azért ilyenben,mert vörös a haja és ez a szín nagyon ment hozzá ^^
2010. jan. 7. 14:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Majd áttekintem a ruhatárat, és az időjárás függvényében döntök.

(A rózsaszínt se a párom, se én nem szeretjük, úgyhogy zsír új rózsaszínja nem is biztos, hogy lesz, esetleg majd használt...)

2010. jan. 7. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi narancssárga rugiban hoztuk haza, sárga volt a sapija is:) és pólyában volt,(áprilisban)A nagylányom választotta a ruhát:)a nagyot pedig anno 12 éve fehérben hoztuk haza:):)

Minden jót:)

2010. jan. 7. 14:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egyik esetben sem tudtam, hogy fiú vagy lány, de a ruhát már előre kikészítettem: halványzöld rugi, sárga body. Mindkettő leányzó lett.

2010. jan. 7. 15:03
 18/21 anonim ***** válasza:
A egy plüss vajszínű rugit készítettem elő, de ha nagyon kicsi a baba, illetve ha korábban jön, akkor van egy extra kicsi fehér is. A bundazsák rózsaszín, de lesz pólya is, lehet abba hozzuk ki, az pedig nem hiszem, hogy rózaszín lenne. De valójában midegy. Én nem vagyok oda a rózsaszínűért, de nem vagyok ellene sem. Sok rózsaszín ruhánk van, meg sárga és fehér. Egyenlőre ezt nem tartom fontosnak, majd akkor lesz igazán fontos, amikor már totyogni fog, és nődögél, szerintem onnantól kezdve lehet nagyon öltöztetni a babákat, főleg a lányokat!
2010. jan. 7. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:

En szerettem a rozsaszint, es szerintem aranyos a kislanyokon, de mar kezdek raunni, pedig meg csak rendezgetem a ruhatarat. Sok rozsaszint kaptunk, mivel az ocsemeknel 3 kislany nott.:)

Aprilisra varom, es mostantol ujat inkabb mas szinueket veszek.:)

2010. jan. 7. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi fehér rugiban, fehér (vaj) overálban, de a téli sapija rózsaszín lesz.
2010. jan. 7. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!