Ha sokáig oldalt fekszem akkor ugy érzem hogy elzsibbad a csípőm. Sokan vagytok még így kismamák? Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
24.hétben vagyok és ez a második babám,de az elsőnél nememlékszem hogy ennyire hamar jelentkezett volna ez a probléma.2010. jan. 7. 12:27
1/2 anonim válasza:
Nekem is fáj a csípőm. Megkérdeztem az orvosomat, szerinte a medence - ami három csontból áll - kezd lazulni, meg körülötte a kötőszövetek is lazulnak a terheshormonok miatt. Készülődik a csont a szülésre. Ettől fáj. Nem lehet ellene mit tenni.
Második terhességnél minden hamarabb van: az első magzatmozgás, a poci növekedése, lehet, hogy ez is.
26h km (első babával)
2/2 anonim válasza:
Én is érzem. Sokszor reggelre az egész oldalam elzsibbad, a kezeimről nem is beszélve...
25 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!