Az Istenhegyi géndiagnosztikai központba érdemes babamozira menni? 27 hetes vagyok.
köszi :)
és hány képet adnak? meg gondolom dvd-t is kapunk.
Ha kérdezem, akkor megmondja a baba méreteit, súlyát, hogy a korának megfelelő-e?
Nagyjából mi is ennyi idős babásan voltunk náluk. Én sajnos pont az ellenkezőjét tapasztaltam. A "rendes" ultrahangal nagyon meg voltunk elégedve, ezért is választottuk az ottani babamozit. Habár a hölgy valóban kedves volt, a baba sehogy sem akart úgy mozdulni hogy használható kép vagy video készülhessen. Ennek ellenére a 20 perces hivatalos időt egy percel sem túllépve kitessékelt minket, a pénzt viszont eltették. Mindezt úgy hogy mi voltunk az utolsók.
Lehet mondani, hogy ők letudták ami a dolguk volt de szerintem azért ilyen esetekben lehetne ezt másképp is...
Bízom benne, ha őket választod Te elégedett leszel! Boldog babavárást :)
Köszi szépen!
Igen, tartok én is attól, mi van ha éppen Őnagysága nem hajlandó mutatkozni. Gen. uh-n mi is itt voltunk, azért gondoltam, hogy menjünk babamozizni is ide.
Ha nem mutatja magát, akkor azt gondolom én is, hogy illene egy másik időpontot adni, és a pénzt nem eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!