4-5 hetesen nincs mindjárt megjön érzésem. Ez baj? (Többi lent)
Szia!
Örülj neki, lesz még benne részed hidd el.Nekem sem volt ennyi idősen, inkább a 7. héten kezdtem el először érezni.Azóta is csak néha,pl. most.:)Vannak jobb, és rosszabb napok.Ne idegeskedj emiatt.Bár tudom milyen, én is tul vagyok egy missed-en, de hidd el ez a baba már a tietek, és szépen fejlődik.
Boldog Babavárást!
11 hetes km.
Miért kellene mindjárt megjön érzésnek lenni szted?
nekem az első terhességemnél nem volt..kicsit néha szurkált meg fájt,de nem megjön érzés volt.
azt mondta a doki nő a méh,készül változni ezért van.aztán később is lesznek majd ilyenek,mert csaknem 500szorosára nő a méhünk ilyenkor-durva nem?
Most én is 4-5hetes vagyok ,semmi bajom.A mellem sem fáj,pedig az elsőnél szét akart robbanni.Addig örülj még semmi baj nincsen,ha méhen kívüli lenne sztem hamar kiderülne.
Ne aggódj,nem lesz semmi a picivel,gratulálok hozzá:)
8 hetesen volt az első tünetem :) 4hét+1 naposan már tudtam, de utána még majdnem egy hónapig semmi szokatlant nem éreztem. nem jött meg, és kész.
ne aggódj, nem lesz baj.
jaj, köszönöm lányok!:)
Próbálok nem aggódni, és teljesen pozitívan hozzá állni a dologhoz! Amúgy azért aggódtam egy kicsit mert az első babával volt mindjárt megjön érzésem az elejétől fogva!
Nekem sem volt megjön érzésem egyszer sem! Az előző babával pedig igen, az első 20 hétben.
Nem jelent semmi bajt, nyugalom, gratula a bébihez! :)
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!