Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés

Megjött 26.-án a menszeszem.

A barátomnak 27.-én vertem ki... akkor nem került belém a hímivarsejt. Haza jöttem és nem mostam kezet, és úgy cseréltem betétet. De mikor kivertem letöröltem a nagyját. Út közben sok mindent megfogtam. Most sűrűn járok Wc-re... lehet felfázás...

2014. júl. 7. 20:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
82%
Terhes vagy, és fiú lesz. Boldog babavárást!
2014. júl. 7. 20:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű. Sok boldogságot nektek! :)
2014. júl. 7. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
útközben sok mindent megfogtál.Reménykedj nem szedtél össze valami fertőzést.terhes biztos nem leszel
2014. júl. 7. 20:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vicces... Komolyan kérdeztem... senkitől nem kérdezhetem meg. Anya meghalt... apától meg félek...
2014. júl. 7. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Ird ezt be a gyerekvallalas es neveles menu ponton belul a teherbeeseshez es akkor ertelmes valaszt kapsz :)
2014. júl. 7. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Ugyanmár hogy lehetnél terhes te anyaszomorító?

Herótom van az ilyen kérdésektől. Akkor lennél terhes ha mondjuk feltoltad volna magadba a spermáját.

2014. júl. 7. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Terhes biztosan nem vagy, de tekintve, hogy előzetes kézmosás nélkül cseréltél betétet, miután az utcán is járkáltál, egy jó kis fertőzésre esélyes lehetsz. Javaslom a nőgyógyász mielőbbi felkeresését.
2014. júl. 7. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
27%

Ha apád a bűnös, akkot tudod, hogy mi a megoldás: feljenetés, rendőrség, és neked azonnal pszichiáter.

Ha nem, akkor sem ártana elmenni egy szakihoz, mert eléggé kényszeres vagy és paranoid.

2014. júl. 7. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ???? A biológia órán nem figyeltél ???? De azt már tudod, hogyan verd ki a barátod farkát.... hát szép, mondhatom
2014. júl. 8. 13:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, nyugodj meg.
2014. júl. 19. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!