Lehetek e terhes?
Figyelt kérdés
Megjött 26.-án a menszeszem.
A barátomnak 27.-én vertem ki... akkor nem került belém a hímivarsejt. Haza jöttem és nem mostam kezet, és úgy cseréltem betétet. De mikor kivertem letöröltem a nagyját. Út közben sok mindent megfogtam. Most sűrűn járok Wc-re... lehet felfázás...
2014. júl. 7. 20:20
1/11 anonim válasza:
Terhes vagy, és fiú lesz. Boldog babavárást!
2/11 anonim válasza:
Egyértelmű. Sok boldogságot nektek! :)
3/11 anonim válasza:
útközben sok mindent megfogtál.Reménykedj nem szedtél össze valami fertőzést.terhes biztos nem leszel
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vicces... Komolyan kérdeztem... senkitől nem kérdezhetem meg. Anya meghalt... apától meg félek...
2014. júl. 7. 20:28
5/11 anonim válasza:
Ird ezt be a gyerekvallalas es neveles menu ponton belul a teherbeeseshez es akkor ertelmes valaszt kapsz :)
6/11 anonim válasza:
Ugyanmár hogy lehetnél terhes te anyaszomorító?
Herótom van az ilyen kérdésektől. Akkor lennél terhes ha mondjuk feltoltad volna magadba a spermáját.
7/11 anonim válasza:
Terhes biztosan nem vagy, de tekintve, hogy előzetes kézmosás nélkül cseréltél betétet, miután az utcán is járkáltál, egy jó kis fertőzésre esélyes lehetsz. Javaslom a nőgyógyász mielőbbi felkeresését.
8/11 anonim válasza:
Ha apád a bűnös, akkot tudod, hogy mi a megoldás: feljenetés, rendőrség, és neked azonnal pszichiáter.
Ha nem, akkor sem ártana elmenni egy szakihoz, mert eléggé kényszeres vagy és paranoid.
9/11 anonim válasza:
Hány éves vagy ???? A biológia órán nem figyeltél ???? De azt már tudod, hogyan verd ki a barátod farkát.... hát szép, mondhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!