Lehetek terhes?
Egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését! A gyógyszer befejezése után mensi előtt együtt voltunk védekezés nélkül! És megfeledkezttünk magunkról és belém ment el! Gyorsan mentem zuhanyozni! De bele gondolva régebben az utolsó szem gyógyszer után is szeretkeztünk máskor is! Igaz babát akarunk de a napokban voltam pár ismerősömmel Békafesztiválon és iszogattunk is! Most pedig egy napja késik... Persze örülnék neki de most félek hogy ha tényleg terhes vagyok nem okoztam az alkohollal bajt???
Már van egy kétévesünk és be kell valljam mikor őt vártam és nem tudtam róla akkor szülinapot ünnepeltünk akkor is volt egy kevés alkohol!
Szóval most párom azzal vigasztal hogy lehet azért késik mert abba hagytam a gyógyszert! De én félek... Van valaki aki tapasztalt ilyen téren????
Előre is köszönöm a válaszokat!
Siman keshet a gyogyszer abbahagyasatol,de ha meg is babat varnal,akkor se aggodj,nem lesz semmi baja.
En is ittam mielott megfogant a lanyom es egeszseges :)
Köszönöm a válaszokat!!! :)
Ma veszek tesztet! :)
Majd meglátjuk! :)
Tegnap teszteltem negatív lett! Utána pár óra múlva megjött...
Hát vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.. Kicsit szomorú vagyok! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!