Lehetek így terhes? L/17
Figyelt kérdés
A barátommal nem védekeztünk de kb 5 perccel utána ment csak el miután kivette2014. júl. 4. 13:48
1/11 anonim válasza:
Ez a megszakított közösülés. Pearl indexe 35. Azaz 100 nőből 35 teherbe esik így, egy év alatt. Kevés az esély, de minden relatív. Ha nem akarsz gyereket, akkor szerintem ez elég nagy kockázat, ha akarsz gyereket, akkor meg elég kicsi az esélye... csak a pech az, hogy mindig annak jön be, aki nem akarja. A saját életeddel játszol, ha ilyesminek utólag nézel utána. Több felelősséggel kell a felnőtt dolgokat játszani, mert maholnap abortuszon találod magad, és nem a barátod agyába fog beleégni az "élmény", hanem a te testedbe és lelkedbe.
2/11 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Az előváladékból is lehet baba, bár kisebb eséllyel, de kizárni nem lehet. Az sem mindegy, hogy a ciklusod mely szakaszában történt. Legyetek óvatosabbak, vagy óvszer, vagy irass fogamzásgátlót. Ne legyetek ilyen felelőtlenek
3/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nem úgy volt, hogy utolsó pillanatba vette ki hanem jóval előbb. Egyébként ciklus 16. napján voltunk így együtt, 30 naposak a ciklusaim.
2014. júl. 4. 13:57
4/11 anonim válasza:
én így lettem terhes a 2. babámmal. Megszakított közösülés, nem az utolsó pillanatban. Persze mi megtartottuk...
5/11 anonim válasza:
Mi is igy vedekeztunk a parommal, joval elobb kihuzta.egyszer sem elvezett belem, mindig figyeltünk. Ma pozitív lett a teszt eredmenye.:))))
6/11 anonim válasza:
Tökéletes időpontban voltatok együtt egy kemény leckéhez, sajnálom.
7/11 anonim válasza:
Kicsi az eselye tenyleg. En a parommal 2 evig igy "vedekztunk" es nem lettem terhes, pedig nala is volt, h az utolso pillanatban huzta ki. Amikor pedig terveztuk a babat, akkor azonnal osszejott, tehat nem mondhato, h nehezen esnek teherbe. Baratnom 8 evig ilyen modszerrel szexelt a baratjaval, es o sem lett terhes.
8/11 anonim válasza:
Mikor voltatok így együtt? mostanában?
9/11 A kérdező kommentje:
Kb 2 hete, vasárnap kell megjönnie.
2014. júl. 4. 16:06
10/11 anonim válasza:
Figyi, ha nagyon aggódsz, csinálj egy tesztet, nekem mensi előtt 5 nappal az xepil már mutatta..de remélhetőleg neked csak 1 csík lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!