Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha meghal a magzat, hogyan...

Ha meghal a magzat, hogyan vesszük észre? Úgy értem, a kismama tapasztal valamit, vagy csak orvosi vizsgálattal mutatható ki?

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 11:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezek szerint hazudok? Mért hazudnék? Attól, hogy te még nem hallottál ilyet, még nem azt jelenti, hogy nonszensz.

A legszomorúbb az egészben, hogy tényleg megtörtént, és a 2. alkalommal magától be se indult volna először a vetélésem. Nagyobb babával már valószínű hullamérgezést kaptam volna, de itt egy 5. héten, 6. és 7. héten elhalt magzatokról van szó.

Aki meg olyat ír, hogy csak azért vannak ezek a kütyük, hogy megtömjék a zsebüket, arra csak azt tudom írni, valakinek hasznos, te ezt nem értheted, mert nem mentél azon keresztül, amin én...és tudod mit nem is akarom, hogy értsd, bárcsak senki se értené, bárcsak senkinek se kéne ezen keresztül mennie.

2014. júl. 7. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Egy magzatot nem lehet sajnos megmenteni sajnalom

Ezek a dolgok tenyleg csak albiztonsagot adnak.

2014. júl. 7. 21:55
 23/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem érted, nem biztonságot várok el tőlük, az világos, hogy nem tudnak életet menteni, de megmentenek a bizonytalanságtól, bizonyosságot adnak. Vagy megnyugszom, hogy van szívhang, vagy hamar megtudom, hogy vége. Aki nem várt hosszú heteket a bizonytalanságba, az nem érti ezt.
2014. júl. 7. 22:23
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagy tévedésben él az egyik válaszoló! Bennem 3 HÉTIG volt a Babám, úgy, hogy a 9. héten állt le a szíve! Nyugodtan mentem a 11. heti UH-ra, amikor is fapofával közölte az orvos, hogy "nincs szívhang" és, hogy a "9. héttől nem fejlődik"! Pontosan ezeket mondta! Pár nappal később műtöttek Missed Ab. műtéttel! Első Baba volt!
2014. júl. 9. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!