Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira rettegek, félek, hogy...

Annyira rettegek, félek, hogy beteg lesz a baba?

Figyelt kérdés
Röviden a történetem az hogy 15-20 hetes terhességi koromig volt egy részleges lepényleválásom, ez alatt az idő alatt kevesebb volt a magzatvíz is. A baba nőtt, de nagyon félek hogy esetleg oxigénhiányos állapot miatt agykárosult lesz. :-( Egyszer annyira kevés volt a víz, hogy kényszertartásban is volt, de aztán az elmúlt. Az orvos is csak annyit mond, hogy nem tudja megmondani hogy sérülhetett e. Mit tegyek hogy eltereljem erről a gondolataimat? Most 26 hetes vagyok, még nagyon messze a vége.
2014. júl. 6. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
arra gondolj, hogy sürgősen kezdj el nőni, hízni, egyél rendesen, légy boldog!és ezt képzeld be, ezekkel a gondolatokkal játsz, ne hivatkozz az előző terhességre mentségként, ő egy másik ember és tőled függ már most!!
2014. júl. 8. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Amin nem tudsz változtatni, azt el kell fogadni. Ne szabad félni,mert az semmin sem változtat. Bátran állj a dolgok elé, az lesz amit az lesz. Minden jót kívánok nektek.
2014. júl. 8. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Egy barátnőmnek szintén 15 hetesen sokszoros vérezgetés után derült ki, hogy részlegesen levált a méhlepény, ha jól emlékszem 2 hónapot volt kórházban.

Makkegészségesen született a fia!

Egy másik barátnőm rengetegszer bevérzett, többször kórházban volt, végül egy hónappal korábban, de tökéletesen egészségesen született a második kislánya, itt is azt mondták, hogy részlegesen levált a méhlepény.

Bíztassanak ezek, szívből kívánom veletek is minden rendben legyen!

2014. júl. 8. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen ökörséget, hogy belebeszéled a babába a betegséget?! A közepkorban élünk?

Igenis fel kell készülni a rosszabbik verzióra is, és nem a homokba dugni a fejünket. Ez nem neked szólt kedves kérdező, csak néhány válaszolónak.

Értelmes, felnőtt emberek vagyunk, nem lesz beteg a baba attól, hogy félünk, hogy beteg lesz, és attól sem, ha beteg babákról nézünk filmet.

2014. júl. 8. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem tudom ki vagy kérdező :)

Sajnos ilyen helyzetben fel kell készülni a rosszabbik esetre is,de bízzunk benne hogy semmi gond nem lesz!

2014. júl. 8. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem 26 hetesen volt részleges lepényleválás. 33 hetesen pedig a nagy rész levált, meg is császároztak azonnal. Kislányomnak ebből kifolyólag semmi baja nincs.

Ne a dolgok rossz oldalát nézd folyton, arra ráérsz majd akkor, ha tényleg betegen születik a babád.

2014. júl. 27. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!