Mit kell tenni, ha valaki 6 hetes terhesen, olyan sokat hány, hogy a kiszáradás fenyegeti?
Figyelt kérdés
Csak a kólától lett eddig jobb.2010. jan. 6. 16:50
1/11 anonim válasza:
Akkor igyon kolat.Nekem tavaly volt igy,korhazba mentem,neves korhazba,de hazaküldtek egy csomag kamilla teaval...
Szoval igyal,ha kijön,kijön,majd masnap jobb lesz.
2/11 anonim válasza:
ha a kiszáradás fenyeget akkor kórház és infuziót kapsz legalább is Pécsen így van
szólj a dokinak nehogy baj legyen de a MGB6 jó rá
3/11 anonim válasza:
ha pár napig minden kijön akkor mindenképpen dokinak kell szólni és kórházba menni. lehet hogy tényleg pár nap és elmúlik, de ismerek olyat aki 4 hónapig volt kórházban az elején és folyamatosan infúziózták... nem játék, vigyázz magadra, persze nem olyan egyszerű kiszáradni :)
4/11 anonim válasza:
normaflort kell inni nekem azt ajámlot a doki és be vált
5/11 anonim válasza:
Én is igy voltam de én a 7.töl a 10.hétig.mindenféleképpen szólj orvosnak,pótold a folyadékveszteséget.én 3x2 b6ot kaptam nem magnét azt mondta az orvosom ha erre sem mulik egy hét kórházi infuzios kezelés.szerencsére elmult.11 hetes kismami
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem rólam van szó :)
2010. jan. 9. 12:16
7/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen el kell mondani a dokinak. A barátnőm kórházba került ilyen gonddal. Kapott infúziót. Jobban lett. Ez nem játék, kólával nem lehet megoldani.
8/11 A kérdező kommentje:
Mondta a dokinak a lány, kapott magneB6ot. Eddig ennyit mondtak csak neki.
2010. jan. 10. 16:27
9/11 edus83 válasza:
ÉN PONT ÍGY VOLTAM KI IS SZÁRADTAM,KÓRHÁZ LETT A VÉGE ÉS AZ INFÚZIÓTOL LETT JOBB ,DE MÉG MOST IS HÁNYOK 36HETESEN!!!!ORVOSHOZ MINDENKÉPPEN FŐLEG HA A VÍZ IS KI JÖN NE VÁRJ AMÍG KI SZÁRADSZ MINT ÉN SZERINTEM A MAGNEB6 SEMMIT NEM HASZNÁL :((!!JOBBULÁST!!!!!!!!!!!
10/11 anonim válasza:
Szerintem keressen rá a terhességi hányásra, ott leírják, hogy ha semmi nem marad meg benne, akkor kórházba kell mennie, és ott már nem "csak" a baba élete, hanem az övé is veszélyben van. Ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!