Van olyan aki nem volt rosszul terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 19:40
11/15 anonim válasza:
Első vagyok.
A nagyobbik 4,5 éves, fiú, a kislány pedig 8 hónapos.
Az ilyen buszon ájuldozós dolog előfordulhat nem terhesen is, de azért vigyázz vele, ilyenkor változik a vérkeringésed is, vérnyomásod is ingadozhat, melegben, levegőtlen helyen ha tudsz ülj le. Amíg nem látszik a pocid, nyugodtan kérj helyet!
12/15 anonim válasza:
Nekem annyi volt, hogy kb 2 hétig nem bírtam vacsorázni, vagy kajára gondolni este. A férjem főzött szegény. :) És a végén 1 napig fájt a derekam.
14/15 anonim válasza:
Én sem voltam rosszul. Csak émelyegtem. Hányni egyszer hánytam, de inkább csak epét. Egészséges kisfiam született :)
15/15 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi hányingeres/hányós tünetem, viszont a terhességem előtt is alacsony volt a vérnyomásom.
Minden napomat tejeskávéval kezdem (jól is esik) és odafigyelek arra is, hogy sok folyadékot igyak. A melegben méginkább fontos!
Vigyázz magatokra, boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!