Ti, hogy tudjatok? Nem jo hanyat aludni terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam a napokban, hogy hanyat fekve nem jo aludni, mert nem eleg jo igy a veraramlas. Most meg ejjel tobbszor megebredek s gorcsosen probalok vigyazni, hogy nehogy hanyat fekudjek mert az nem jo a picinek. Tudom, hogy sok hulyeseget irnak ossze a neten, eppen ezert inkabb tapasztalatokra velemenyekre vagyok kivancsi, hogy nektek esetleg nem volt kenyelmes igy aludni, vagy nem is aludtatok igy, vagy ha igy aludtatok lett valami baj?2014. júl. 3. 08:12
1/7 anonim válasza:
Épp tegnap olvastam valahol,hogy a 6. hónaptól nem szabad hanyatt aludni.
2/7 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem is 2 hete. De Tegnap megkérdeztem a nőgyógyászom és ő azt mondta, hogy mindig úgy aludjak ahogy kényelmes..ha a babának nem jó azt ugyis jelzi és este reflekszerüen átfordulsz!
Ismerek olyan kismamát aki még a 8. hónapban hason aludt és semmi baja nem lett a babának.
3/7 anonim válasza:
Az anyai verkeringest akadalyozza. A ket nagy vena-arteria a gerinchez kozel fut le, a hasban levo suly ezeket nyomja el. Neked lehet rossz, nem a magzatnak.
4/7 anonim válasza:
ha nem jo neked akkor almodban ugyis atfordulsz. En lassan szulok, megis gyakran ebredek arra, hogy hanyat fekszem. Lanyomnal is ugyanigy volt es teljesen egeszsegesen szuletett.
5/7 anonim válasza:
Én is most kérdeztem rá a dokinál. Nekem is azt mondta, hogy ha nem okoz panaszt, akkor alhatok a hátamon.
Viszont én azért kérdeztem rá, mert nekem okoz kellemetlen érzést, szinte görcsöt, fájdalmat. Most már egyre kevésbé, de a terhesség elején kifejezetten kényelmetlen volt.
Viszont pl. hason, felhúzott lábbal még mindig simán alszom, és még szerintem fogok is sokáig.
6/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos,hogy mikor már nagy a pocak,akkor nyom vmi vénát,és ezért nem ajánlott. Mondjuk nekem nem is volt jó,mert hanyatt fekve tényleg szédülni kezdtem meg légszomjam lett,úgyhogy magamtól is oldalt aludtam volna.
7/7 anonim válasza:
Nekem légszomjam van hanyatt fekve és a pocakom is keményedik tőle, van hogy erre ébredek éjjel. Ha neked nem okoz ilyet sztem ne izgasd magad rajta, aludj ahogy kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!