Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti, hogy tudjatok? Nem jo...

Ti, hogy tudjatok? Nem jo hanyat aludni terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam a napokban, hogy hanyat fekve nem jo aludni, mert nem eleg jo igy a veraramlas. Most meg ejjel tobbszor megebredek s gorcsosen probalok vigyazni, hogy nehogy hanyat fekudjek mert az nem jo a picinek. Tudom, hogy sok hulyeseget irnak ossze a neten, eppen ezert inkabb tapasztalatokra velemenyekre vagyok kivancsi, hogy nektek esetleg nem volt kenyelmes igy aludni, vagy nem is aludtatok igy, vagy ha igy aludtatok lett valami baj?

2014. júl. 3. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Épp tegnap olvastam valahol,hogy a 6. hónaptól nem szabad hanyatt aludni.
2014. júl. 3. 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt velem is 2 hete. De Tegnap megkérdeztem a nőgyógyászom és ő azt mondta, hogy mindig úgy aludjak ahogy kényelmes..ha a babának nem jó azt ugyis jelzi és este reflekszerüen átfordulsz!

Ismerek olyan kismamát aki még a 8. hónapban hason aludt és semmi baja nem lett a babának.

2014. júl. 3. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Az anyai verkeringest akadalyozza. A ket nagy vena-arteria a gerinchez kozel fut le, a hasban levo suly ezeket nyomja el. Neked lehet rossz, nem a magzatnak.
2014. júl. 3. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
ha nem jo neked akkor almodban ugyis atfordulsz. En lassan szulok, megis gyakran ebredek arra, hogy hanyat fekszem. Lanyomnal is ugyanigy volt es teljesen egeszsegesen szuletett.
2014. júl. 3. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is most kérdeztem rá a dokinál. Nekem is azt mondta, hogy ha nem okoz panaszt, akkor alhatok a hátamon.

Viszont én azért kérdeztem rá, mert nekem okoz kellemetlen érzést, szinte görcsöt, fájdalmat. Most már egyre kevésbé, de a terhesség elején kifejezetten kényelmetlen volt.

Viszont pl. hason, felhúzott lábbal még mindig simán alszom, és még szerintem fogok is sokáig.

2014. júl. 3. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta az orvos,hogy mikor már nagy a pocak,akkor nyom vmi vénát,és ezért nem ajánlott. Mondjuk nekem nem is volt jó,mert hanyatt fekve tényleg szédülni kezdtem meg légszomjam lett,úgyhogy magamtól is oldalt aludtam volna.
2014. júl. 3. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem légszomjam van hanyatt fekve és a pocakom is keményedik tőle, van hogy erre ébredek éjjel. Ha neked nem okoz ilyet sztem ne izgasd magad rajta, aludj ahogy kényelmes.
2014. júl. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!