Terhesen lehet?
Figyelt kérdés
Fekvőtámaszozni és hasazni?Árthat a babának? Évek óta edzek,szóval nem hirtelen megerőltetésről van szó.2014. júl. 2. 09:20
1/5 anonim válasza:
En terhesség előtt gyerek korom ota sportoltam. Edzeni hasazni is szoktam, kb 20-25kg súllyal. Abbol gyanitottsm a terhességet, hogy nem ment a hasazas. Fajt súllyal is, súly melkul is. En abbahagytam. Sokat sétálok. Lepcsozok lift helyett.
Most vagyok 20 hetes es 2 kg-ot híztam. Evesre odafigyelek, baba jol fejlődik.
2/5 anonim válasza:
Fokozatosan csináld, és nagyon figyelj a tested jelzéseire. Ha edzett vagy, akkor nem kell annyira visszafognod magad, de biztos, hogy pont azt a kemény terhelést, amit előtte csináltál, nem kéne. Egy picikét vegyél vissza belőle és figyelj magatokra nagyon. A hasazást kihagynám, de nem kell ülni a fotelben 9 hónapig. Csak lassan, fokozatosan. Ügyelj, hogy ne veszíts túl sok folyadékot, ne legyen 200-as a pulzusod, stb.
3/5 ivilicious válasza:
annyira ne hasazz szerintem,de egy idő után nem is fog menni :)
4/5 anonim válasza:
Először is a nőgyógyászoddal beszélj. Ha szakmailag jó elmondja mit tegyél. Az elsővel én is sokáig tornáztam, persze visszavett tempóban. Most is úgy terveztem legalább a 7. hónapik simán tudom majd csinálni, viszont nehezen jött a baba, tapadni nehezen akart, az első perctől tiltva vagyok a mozgástól, hastáncolni se mehetek. Azt mondta pont a haspréssel járó mozgásokat kerüljem. Persze nem tiltja meg, de döntsek, most mi a fontosabb, mert lehet egy ici-pici rossz mozdulat és elvetélek. Nem kockáztattam. Nagyon rossz volt még a termet is kerültem, de most már arra koncentrálok mi lesz ha megszülök és nemsokára újra mehetek.
5/5 anonim válasza:
A hasazast nem eroltetnem a helyedben. Terhesseg alatt is lehet sportolni, de NEM hasra. Pont egy eleg ismert sportolono jart igy, h terhesseg alatt is edzett, hasra is dolgozott, es a kislanya visszamradott lett a fejlodesben, alig tudott megtanulni beszelni is. Szerintem ezt a 9 honapot bird ki. Karra, labra mehet az edzes, de a has eleg kenyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!