Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ájultál már el terhesen?

Ájultál már el terhesen?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 06:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én közel voltam az ájuláshoz. Nem vagyok egy rosszullévő, ájulós típus. Akkor kb 10 hetes terhes lehettem, távolsági buszon, állva utaztam, sokan voltak. Egyszercsak kivert a víz, szédültem, és amitől nagyon megijjedtem a látásom is elment jó pár másodpercre, majd szerencsére pont leszálltak a mellettem lévő ülésről, és le tudtam ülni.
2014. jún. 29. 06:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én többször is. Amúgy "rutinos" lettem és mikor éreztem, hogy jön a rosszullét, egyből lefeküdtem, ha nem volt rá lehetőségem, akkor meg leültem, akár a járda szélére is, hogy majd kisebbet "koppanjak". Aztán ahogy jött, el is múlt. Kivizsgáltak, de nem találtak semmit.
2014. jún. 29. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanaz van mint az utolsónak ha nem tudok lefeküdni akkor annyi kidőlök! legtöbbször BKV-n jött elő erősen levert a víz aztán egy ideig se kép se hang utána elmúlik de én ezért már vagy 3 hete nem utazgatok sehova... :/ 34hkm
2014. jún. 29. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,az első trimeszterben.
2014. jún. 29. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
igen. 10. héten. alacsony vérnyomással (alig 90/60) evés nélkül indultam el otthonról. ennem kellett volna legalább pár falatot.
2014. jún. 29. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen. Világ életemben alacsony volt a vérnyomásom, most így terhesen is 90/60 körüli jobb napokon. Ájuláshoz közel elég sokszor kerülök, olyankor én is a leghamarabb leülök, ha lehet.

Konkrétan elájulni szerencsére csak egyszer sikerült. A 24 hetes cukorterhelés előtti héten nálunk kötelező egy éhgyomri vérvétel, így üres gyomorral mentem be az SZTK-ba reggel. Rengetegen voltak, megszűnt a kismama kód a sorszámgépen, így még több, mint két órát kellett várni. Nem volt levegő és éreztem, hogy baj lesz, ezért megpróbáltam kimenni, de már késő volt.

2014. jún. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!