Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Das Gesunde Plus Magnézium...

Das Gesunde Plus Magnézium 400 mg bevált valakinek?

Figyelt kérdés
Rengeteget keményedik a hasam, a Magne B6 horro árban van, a citricii-től hányingerem van beszedés után. Ez a Dm-es jó árban van. Szedte valaki? vélemény?

2014. júl. 1. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a dm-s magnéziumot szedem, ritkán keményedek. 3 héttel ezelőtt még zárt volt a méhszájam. (majd jövő héten megyek akkor kiderül most hogy állok)

Előfordul, hogy csak 1-t vagy 2-t szedek, de ha sok mindent csinálok, vagy épp érzem, hogy feszül a hasam, akkor többet is beszedek egy nap. Mondjuk nekem az eleje óta nem igazán keményedik. Szerintem egy próbát megér.

29hkm

2014. júl. 1. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is azt szedtem/szedek. Már öz hónapos a lányom, deszülés óta is napi 2 tablettát veszek be.
2014. júl. 1. 13:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok:-)
2014. júl. 1. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!