Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek p4 a cytológia muszáj...

Akinek p4 a cytológia muszáj elvetetni a gyermeket?

Figyelt kérdés
nem tudom még az eredményt de p3 as már volt 2x is,és nagyon meg vagyok rettenve...12hetes vagyok,már van egy egyéves picim,de semmiképp nem akarom h e legyen meg a baba
2014. jún. 30. 10:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
és a méhnyakrák ellen kapott vmit?gondolom kemót nem mert árt a babának
2014. jún. 30. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha még P4 is lenne majd az eredményed, az nem biztos, hogy rákot jelent.

Nekem kb másfél évig volt P3 (HPV-t nekem is kimutatták), viszont a citológia rossz eredményen kívül semmit nem találtak. Minden vizsgálat megvolt, HPV tipizálás (na ott kijött milyen típusok vannak bennem, de hát ez szintén nagyon sok nőben megvan csak nem mindig jön elő), méhnyakfejtés, röntgen, petevezeték átfúvás stb stb stb. De minden negatív lett. Már műteni akartak (bár igazából senki nem tudta, hogy mire :) ),és a dokik mondták is hogy nekik már nincs több "ötletük", akkor átkerültem egy másik orvoshoz (azóta is hozzá járok, és ha tehetném nála is szülnék, de ő sajnos már nem vállal szülést, mert "csak" gyógyít, az első szülésem nála egy élmény volt), a lényeg, hogy ő mindent átnézett, szintén nem talált semmit (tudta, hogy kb egy évvel előtte volt egy nőgyógyászati műtétem ahol kivették az egyik petefészkemet dermoid ciszta miatt), így javasolta, hogy csináltassunk részlete1 vérképet (ott kiderült semmi vitamin, ásványi anyag nincs bennem, tulajdonképpen totál le van gyengülve az immunrendszerem), így kaptam immunerősítőt, amit 3 hónapig kellett szedni, majd 3 hónap szünet és megint ismétlés. Ezután szépen elkezdett javulni a citológiám is P2, majd P1-re, utána fél év teljes szünet, hogy lássuk a szervezetem is el tudja-e látni a feladatát gyógyszer nélkül, és igen P1-gyel indultam neki a terhességnek és azóta is jók az eredményeim. Szóval nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Ja és az sem mindegy szerintem, hogy hol csinálják a citológiát. Mert pl nekem a sok rossz eredményt ott helyben diagnoztizálták (vagyis helyi vállalkozás), csodálkoztam is hogy 1 hét alatt mindig volt eredmény, mert előtte is, meg akihez a mostani dokim küldi központi labor jó 1 hónap múlva küldi az eredményt.

Bocs ha hosszúra sikerült, csak akartam hogy tudd, hogy elsőre lehet rossznak tűnik az eredmény, de nem biztos, hogy az is.

2014. jún. 30. 15:22
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi és fogok még irni :)most már kicsit vígabban vagyok:)
2014. jún. 30. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Úgy tudom nem kapott semmit, most itthon (TGYÁS) vagyok nem is nagyon tudom tőle megkérdezni, de ha nagyon akarod írni tudok neki (ha esetleg szükséged lesz bővebb infókra) DE NE legyen!
2014. júl. 1. 11:52
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen kedves vagy:)
2014. júl. 1. 17:31
 16/18 A kérdező kommentje:
sziasztok P2es lett hálistennek :)
2014. júl. 3. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Látod nem kellett volna aggódni!!! Na de most már akkor ne idegeskedjél semmin, minden a legnagyobb rendben lesz! Pihenj amennyit tudsz, élvezzed a babavárást!
2014. júl. 4. 06:37
 18/18 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN :)igyekszem nagyon :)
2014. júl. 4. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!