Cavalli kérdése:
A héten teszteltem, de nem érzek semmit, nincs semmi tünetem, ez "normális"?
Figyelt kérdés
Elvileg 5 hetes terhes vagyok. Van már egy 11 hónapos kislányom, akivel a voltak tüneteim, puffadás, fájt a cicim és nagyok voltak. Most semmi, talán egy kis puffadás, se fájó duzzadt cicik, se hányinger,semmi rosszullét. Nekem ez olyan furcsa. KI hogy van ezzel?2014. jún. 29. 08:59
1/3 anonim válasza:
Miert ne lenne normalis? Nincs egyforma ket terhesseg. Az elso olyan volt, a masodik ilyen. Amugy is nagyon az elejen vagy meg. Ki tudja mi lesz meg! Amugy meg miert parazik mindenki attol ha nincs terhessegi tunete akkor vmi baj van a babaval? Egyre tobbet olvasom ezt. Honnan szedik ezt sokan?
2/3 anonim válasza:
Ezt nem értem én sem.
Pedig rengetegen vannak, akiknek semmi tünete nincs, nekem sem volt és már majdnem 7 hetes voltam, mire megtudtam, hogy babát várok, a rendszertelen ciklusaim miatt.
3/3 anonim válasza:
Itt ülök 26hetesen és a mai napig nem volt hányingerem. Inkább örülj, hogy nincs semmi! :)
Nincs egyforma két terhesség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!