Én még nem voltam dokinál, de a teszt azt mutatta ki, hogy terhes vagyok. Mikor érdemes előszőr nődokihoz menni?
Az utolsó hozzászólónak: nagyon sajnálom, ami vele történt. Ettől függetlenül: a méhen kívüli terhességnek az esetek döntő többségében igenis vannak tünetei, méghozzá olyan tünetei, amelyeket észre lehet venni és meg lehet különböztetni a normál terhesség jeleitől, illetve olyanok, amelyek arra késztetik az embert, hogy azzal azonnal orvoshoz forduljon.
Ha nincs, akkor azért nincs, mert a megtermékenyített petesejt a testének olyan részében tapadt meg, ahol abban az adott pillanatban zavart nem okoz, főleg nem maradandó károsodást. (Ettől függetlenül későbbiekben fog és amint fog, már jelentkeznek a tünetek, amelyeket az imént említettem).
Épp ezért nem indokolt négy-öt hetes terhességgel ultrahangra menni, ha az ember lányának megvan a kellő türelme és realitásérzéke, optimizmusa, szokatlan tünetek hiányában nyugodtan lehet várni a hetedik hétig.
(Azért, mert neked van egy rossz tapasztalatod -amit tényleg nagyon sajnálok- még ne gondold azt, hogy az egész világ rossz és hogy rajtad kívül senkinek nem lehet eltérő (és esetleg reálisabb, egyben jobb) véleménye az adott kérdésben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!