Hogy lehet becézni a babát ha Bulcsú a neve?
Buli és Csucsu jut eszembe. Lehet, hogy inkább egyéb szóval becézném (Manó, Tökmag...)
De a név nekem is tetszik!
Volt egy évfolyamtársam, ő Bulák volt :)
Még a Bubu jutott eszembe.
Az esetek 80%-ában úgyse a nevén nevezik a gyereket :) Kitaláltok majd úgyis valami becenevet.
Ezt a nevet nem feltétlenül kell becézni...úgy szép ahogy van!
A BUBU becézés aranyos!
12.28-nak üzenem hogy amit én szeretnék a gyerekemnek adni, ugy is az lesz, ha nem tudsz hozzá szolni a kérdéshez, ne válaszolj. ésarra gondoltál már hogy te esetleg ha Erzsi vagy vagy Béla stb.. téged is lehet ám csúfolni..
a többieknek nagyon köszönöm a válaszokat..
Akkor is Bulcsú lesz és Helga ha lány. ezt is leszolod? mi erre a gyerekre 3évet vártunk nem kevés szenvedés van mögötte. had legyen már legalább a neve az amit szeretnék.
szerintem pedig büszke lesz ha különleges neve lesz.
Szia!
Ne is foglalkozz a bunko valaszoloval.
Szep nevet talaltatok es a jatszoteren se fogja meg 5 kisfiu felkapni a fejet ha a neven szolitod:)
Ez az oldal ilyen.
Amikor irtam h az en lanyom Bonita Viktoria lesz volt aki kulon kerdest irt ki h mekkora egy barom vagyok h ilyen hulye nevet adok a lanyomnak.
Jo,nem?
Vegul fiam lett Erik Tibor.
Szep babavarast neked es ne idegeskedj,art a kis pocaklakodnak es neked is:)
6 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!