Kb 5hetes terhes vagyok. Tegnap csináltam tesztet pozitiv lett. Az a problémám hogy kb 2 órája elkeztem vérezni. Elvetéltem?
Szia
A baratnom mind a ket babaval verzett az elejen.Az elsonel nem josoltak neki semmi jot az orvosok,de ahogy elkezdodott a verzes O azonnal hivta az orvosat,es ment hozza,kapott vmi gyogyszert meg kupot.
Mind a ket baba teljesen egeszseges,ugyhogy egyaltalan nem biztos,h baj van,de ne keslekedj MENJ AZ ORVOSODHOZ meg ma.
Drukklok,h semmi baj ne legyen
36 hetes kismama
Szia!
Ne ijedj meg!
Én is véreztem 5 hét három naposan, akkor rögtön elmentünk az ügyeletre, ahol csináltak UH-ot.
Nem láttak semmi rendelleneset, úgyhogy nem tudtak semmit mondani, csak, hogy várni kell. Semmi nem utalt vetélésre, a petezsák szép szabályos volt és nem volt bevérzés se.
Négy nap múlva kellett visszamennem, addig is volt egy kis vérzésem, de nem erősödött és nem görcsöltem. Akkor már a saját dokim nézett meg és minden rendben volt. Azt mondta, hogy a méhnyálkahártya megvastagodása miatt volt a vérezgetés, ez előfordul, és a babának semmi baja. Azóta nincs vérzésem, se barnázásom, magától elmúlt.
Nyugodj meg, de menj el UH-ra, ott minden látszani fog!
De, ha erősödne a vérzésed és esetleg görcsölnél, akkor mindenképp menj azonnal!
Szia!
Én ugyan így vagyok! Nekem a teszt nagyon halvány lett, vagy nem is pozitív, de vannak terhes tüneteim.
A lényeg: tegnap elkezdtem vérezni, előtte két napig barnáztam. Görcsölt a hasam, reggelre egy tampon tele lett. Azóta a görcs elmúlt, vérzek még, de már nem intenzíven. Remélem megszűnik. Én hétfőn megyek dokihoz. Nyálkás, barnás vérem van, illetve bordó sötét. A barnás sűrű, a világosabb híg. Bocs, hogy gusztustalan vagyok.:) Én is pánikolok, de én még azt sem tudom, van/volt-e egyáltalán baba. És persze a vetélés az nem sokkal nagyobb görcsöléssel és vérzéssel jár??! Tudom, ezzel most nem segítettem, csak el szerettem volna mondani, hogy van egy sorstársad. :) Remélem mindketten rendben leszünk.
Az ilyen korai szakaszban a vetélés erős vérzéssel és görcsökkel jár. Az a vérmennyiség, ami mensinél apránként jön ki, vetélés esetén gyorsabban, úgymond kilökődik. Ez kezdődhet gyenge vérezgetéssel, de általában felerősödik és élénk piros színű, alvadt vérdarabok is lehetnek benne.
Hát ez nem hangzik túl jól!
Nem ijesztgetésnek szántam!Csak a kérdésre válaszoltam!
A vérzésnek több oka is lehet, a babától függetlenül is!
Saját tapasztalat!
Menj dokihoz, hogy biztosat tudj!
Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!