Az volna a kérdésem, mi a véleményetek a mellszívóról, a cumimelegítőről és hasonló elektromos készülékekről a kelengye listán?
Nekem a mellszívó nagyon jól jött, de ugye nem mindenki használja.
A cumimelegítő meg soha nem kellett...
Szerintem az elektromos kütyük többségét felesleges előre beszerezni, mert ha nem kell, tényleg csak pénzkidobás.
Ha meg úgy érzed mégis kell, alapvetően hamar be lehet szerezni már bárhonnan, gyorsan, a baba születése után.
Régen kézzel fejtek, ma van mellszívó!
Igen, meg lehet nélküle lenni, de kézzel 1 óra mire lefejsz a két mellem, nagyon fáj a kezem utánna, s ezt napi 5x kell csinálni, vagy ott a gép, ami dolgozik helyetted, fele annyi idő, és nem kapsz ínhüvely gyulladást.
A mellszívó nagyon jó dolog.
Mikrós sterilizáló! Megint csak egy szuper találmány!
Forraltam a cumisüvegeket, fél óra rámegy, hát mindd matt lett, mindig rajta maradt a vízkő, megégettem magam. A mikrós 5 perc alatt kész!
Ez sajna nem az a téma, amit a leendő nagyszülőknek meg kellene szakérteniük. Majd próbáld ki, hogy a kézi orrszívó meg a porszívós között milyen különbség van. Főleg ha majd két gyereked lesz. Esténként csak cseréled a fejet az orrszívón meg a gyereket a lábad alatt és 5 perc alatt készen vannak.
A mikrós sterilizálót én se gondoltam, hogy ilyen jó. Nincs lábas, nem borítod magadra a vizet félálomban, berakod a mikróba, aztán majd kiveszed, ha odaérsz megint. A mellszívó: szaporító fejést kellett csinálnom rendszeresen a nagyobbik gyereknél. Azt kézzel sose tudtam volna.
Gondold át, hogy neked mire lehet szükséged és úgy dönts. Megsúgom: a hozzátáplálást is egy ilyen téma lesz val.szeg, amiben nem biztos, hogy egyet fogtok érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!