Gyöngyösi kismamák! Kinél szültök majd vagy kinél
fogtok?
Szia. Én mindvégig Horváth dokihoz jártam, de az utolsó két vizsgálatával nem voltam kibékülve, úgyhogy megmondtam neki, hogy az ügyeletes dokinál fogok szülni, nem is nagyon érdekelte, meg sem kérdezte, hogy miért. Sztem mindegyik doki jó, igazából az első lányom Hrabárnál született, a második Papp dokinál, mindkettő választott volt és nagyon jók. Nekem a pesti dokim ajánlotta Horváth dokit, mert napi kapcsolatban voltak a nőgyógyászati betegségem miatt.
2014. jún. 26. 12:38
12/19 A kérdező kommentje:
Én hozzá járok az elejétől. A 18. heti uh-n nem volt rendben minden, ezért felutalt Pestre is, hogy más orvos is lásson. Ezért gondolom, hogy nem "szarik" (bocsi a kifejezésért)bele az egészbe. Én is úgy mentem hozzá, hogy ismerősöm ajánlotta. Remélem a továbbiakban sem lesz gond...
Sziasztok! Nekem meg pont hogy Nadim volt nagy csalódás. 3 évig jártam hozzá, első gyermekem nála született. Most vagyok 12 hetes a másodikkal. Első vizsgálaton még Nadimnál voltam, de végleg betelt a pohár. Horváth dokihoz mentem át és ég és föld a különbség a szememben.
2014. júl. 3. 19:18
14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát!
ha van kedved írhatnál privit kedves utolsó!
2014. júl. 5. 13:07
Szia! Ha még aktuális akkor én is leírom a tapasztalatom!
Amikor Gyöngyösre költöztünk akkor Nadim-ot választottam ekkor még csak nőgyógyászati betegségek miatt jártam hozzá. Az állandó mosoly eleinte elég volt de rá kellett jönnöm a sokadik magánrendelés után hogy egyszerűen nem gyógyultam meg Ennyi kezelés után sem.
Váltottam Gulyás dokira, idős de annál precízebb 2 hét alatt meggyógyított.
Na és nem sokára összejött a baba viszont Gulyás már nem vállal szülést. Ezért keresnem kellett valakit, Papp és Horváth között vacilláltam. Végül Papp mellett döntöttünk mert nagyon jó Uh-s(saját rendelője is van, mindig nagyon aprólékosan megvizsgálta a babát, az ujjait is megszámolta 😄). Emberileg maradt az orvos-páciens kapcsolat, nem haverkodtunk. De maximálisan meg voltam vele elégedve a várandósság és szülés ideje alatt. Ami még pozitívum hogy én dönthettem el mennyit adok szülés után( megkérdeztem és azt mondta nincs tarifája és neki alap hogyha végig hozzá jártam terhesség alatt akkor a szülést is levezeti). Nekem ez nagyon jól esett. Szülés után Naponta megnézett. Ha összejön a második akkor azt is Nála szeretném szülni. De akkor már szülésznőt is fogadok, mivel ők vannak velünk végig és tartják a lelket a leendő anyukában. 😊
Bocs hogy hosszú lett!
2014. szept. 9. 12:20
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat. én maradtam Horváth doktor úr mellett :) 32 hetes vagyok már. megvagyok vele teljesen elégedve, bár hogy mennyiért vállalja a szülést arról semmit nem mondott. egy ismerősöm nála szülte mindkét gyermekét és nekik nem mondott tarifát. de azért majd rákérdezek :)
Szia. Az én ismerős is szült kettő gyerekőcöt Horváthnál, ő az elsőnél 30 ezret a másodiknál 25 ezret adtak. Az elmondása alapján nem keveselte. Utolsó válaszoló voltam. 👶Boldog babavárást és nagyon könnyű,gyors szülést kívánok!👶
2014. szept. 11. 13:21
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Már nagyon izgulok a szülés miatt...illetve félek. Most a vizeletemben is találtak fehér és vörösvérsejtet és félek hogy mi lehet a baj. A védőnő azt mondja annyira ne izguljak lehet hogy csak felfáztam
Kapcsolódó kérdések: