Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is hányt a hipp nataltól?...

Más is hányt a hipp nataltól? 19 hetes vagyok most kezdtem és minden ki jött este.

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megittad és vissza jött? Tuti attól hánytál?Nekem nem volt semmi bajom tőle!33hkm
2014. jún. 25. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Evés után idd meg. Úgy hátha jobb lesz és nem kavarja fel a gyomrod. Egyébként én pont azért ittam ezt a kezdeti időkben, mert nekem a tabletták jöttek vissza, ez az ital meg nem.
2014. jún. 25. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem hánytam tőle, sőt amikor szinte minden mást kihánytam, ezt akkor sem.
2014. jún. 25. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
En hanytam meg most is hanyok tőle sőt en ugye nem birom mindennp inni ezert ha iszomkasnap tutira egesz nap savam lesz es hanyok!
2014. jún. 25. 17:22
 5/11 A kérdező kommentje:
utolsó válts másra nem lehet? én nem is iszom többet eddig nem hánytam a terhesség alatt ettől végképp nem szeretnék.
2014. jún. 25. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Elhiheted váltottam ez a 3.probalkozqs..igazabol a terhességem elejen sajnos olyan savam volt tobb mint két hónapig,h mindent de mindent kihanytam..igy mar mindent kihanytam es megundorodtam mindtől..igazabol nem is tudom,h fogom szedni a vitaminokat,es nagyon idegesít is mivel alig,merem bevenni sokszor be se veszem..es bánt:(
2014. jún. 25. 19:09
 7/11 A kérdező kommentje:
és miket eszel?én most ettem egy kukoricát mert semmit nem merek nehogy megint kijöjjön, de egész nap nem volt semmi most sem lesz már szerintem.akkor próbálj sok gyümölcs zöldség tehát természetesen bevinni.
2014. jún. 25. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen zöldségeket eszem rendesen,salàtàzok legtöbbször az a köret nalam..meg neha benyomok egy kigyóubit magàba..gyümolcsok kivanok sokat de a legtöbbtől durva savam van!de azert eszem őket ha bírom...de azert jo lenne vmi vitamint szedni de olyan undorító:(
2014. jún. 25. 20:33
 9/11 A kérdező kommentje:
hát igen....de ha ennyi mindent megtudsz enni természetesen akkor szerintem nincs gond.nekem ha savam van akkor renniet veszek be és segít.
2014. jún. 25. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Megpróbálok enni mindent,meg néha legyűrni a vitamint mindig vmelyiket aztán remélem úgy jó lesz:)Köszi a segítséget:)
2014. jún. 25. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!