Magzati magas szívhang volt valakinek? Utalhat valamire?
Figyelt kérdés
39+4 hetes vagyok, minden nstn a baba szívhangja bőven 160 felett van a megengedett 140-160 helyett. Általában 180-200 között. Azt mondják minden rendben, de szerintem ez sok. Tény, hogy nagyon aktív mert meg sem áll, de nem sok ez egy kicsit? Volt valakinek így??2014. jún. 24. 23:09
1/3 anonim válasza:
Nekem is így volt végig, 180 felett volt, egyszer halálra rémítettek, hogy milyen magas, amikor nem az én dokim nézte az nst-t.
Semmi probléma nem volt, se a szülésnél, se utána, teljesen egészséges picurka, ne izgasd magad amíg az orvosok azt mondják, hogy minden rendben van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 25. 10:03
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt az egyik babámnál 180 fölötti az utolsó 2 hétben, de nem lett semmi gond, a szülésnél is rendben volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!