Extrém magas afp? Lehetséges ez?
Kedves előttem szóló!
Annak örülnék mert ideges vagyok ez miatt az érték miatt, ha jól értem akkor ti rendben vagytok ugye?
Szia!
Nalam pont ma jart a vedono,es be se irta a kiskonyvembe afp vizsgalatot mert jul 1-tol megszunik. Felesleges vervetel,es 60%-ba teves eredmenyt mutat. Nyugodj meg!
Nos meglett a Bajcsy-s UH-m. Minden rendben van a picivel, semmi eltérést nem találtak szerencsére, nagyon örülünk párommal.
Ami sokként ért, hogy azt mondta az ottani nőgyógyász aki csinálta az UH-t, hogy idézem:
,,Nem közölték akkor Önnel, hogy cvs után felesleges az AFP mert teljesen értéktelen?"
Csak néztem, hogy na ez tök jó.. Nem beszélve arról, hogy egy magándokihoz járok minden 4 hetes UH-ra stb.. ( teszem hozzá, Bajcsyban dolgozik a szülészeten.. ) és ő mondta, hogy menjek el az AFP-re..
Felmerült bennem a kérdés, hogy minek is fizetek én itt súlyos pénzeket hogyha ezt nem mondta el nekem?
Lényeg a lényeg, hogy minden okés :)
Na ennek örülök. :) Nálunk ez a helyzet, én vagyok az 1., aki írta, hogy rossz lett az eredmény.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Most 24 hetes vagyok, még mindig semmi eltérést nem találtak a babánál, remélem nm is fognak, és egészségesen születik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!